Gradian verkkokirjasto

The coffee book
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Moldvaer, Anette, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • The coffee book
Julkaistu
  • DK, London : 2021.
Muu luokituskoodi
Painos
  • Second edition.
Ulkoasutiedot
  • 223 sivua : kuvitettu, karttoja ; 24 cm
Yleinen huomautus
  • Kannessa myös: Barista tips, recipes, beans from around the world.
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • kartat
  • kuvateokset
  • kartor
  • bildverk
Elektronisen aineiston sijainti ja käyttö (URI)
  • image/jpeg https://media.kirjavalitys.fi/onix/cover/9780241481127?format=image&size=width235 Kansikuva
  • text/html https://media.kirjavalitys.fi/onix/description/9780241481127?format=html Kuvaus
ISBN
  • 978-0-241-48112-7
*00002187cam a22004814i 4500
*00129319
*00520210721164654.0
*008210720s2021    xxk          |||| 0 eng  
*020  $a978-0-241-48112-7$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)017989572
*040  $aFI-Lastu$bfin$erda
*0410 $aeng
*084  $a68.27$2ykl
*084  $a67.36$2ykl
*1001 $aMoldvaer, Anette,$ekirjoittaja.
*24514$aThe coffee book /$cAnette Moldvaer.
*250  $aSecond edition.
*264 1$aLondon :$bDK,$c2021.
*300  $a223 sivua :$bkuvitettu, karttoja ;$c24 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*500  $aKannessa myös: Barista tips, recipes, beans from around the world.
*650 7$akahvi$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4277
*650 7$anautintoainekasvit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4862
*650 7$aviljely$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5098
*650 7$ajuomat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5127
*650 7$avalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8606
*650 7$ainfografiikka$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p24806
*650 7$akaffe$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4277
*650 7$astimulansväxter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4862
*650 7$aodling$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5098
*650 7$adrycker$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5127
*650 7$atillverkning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8606
*650 7$ainfografik$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p24806
*655 7$akartat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s205
*655 7$akuvateokset$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s487
*655 7$akartor$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s205
*655 7$abildverk$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s487
*85642$qimage/jpeg$uhttps://media.kirjavalitys.fi/onix/cover/9780241481127?format=image&size=width235$zKansikuva
*85642$qtext/html$uhttps://media.kirjavalitys.fi/onix/description/9780241481127?format=html$zKuvaus
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Deepen your coffee knowledge, experiment with different beans, methods, and flavours, and become a barista at home with The Coffee Book and its 70 recipes. Discover the origins of coffee and its production before exploring over 40 country profiles, showcasing the incredible variety of beans grown around the world. Appreciate the nuances of flavour from bean to bean using the taster's wheel to identify different flavours and understand which notes complement one another. Master different roasting, grinding, tamping and brewing techniques, plus the equipment needed. Experiment with some 70 recipes, ranging from cafe culture classics, such as the Americano, to more adventurous flavour combinations like the Almond Fig Latte or the Hazelnut Frappe, as well as non-dairy milk alternatives.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma663.9