Gradian verkkokirjasto

Keittiöiden siivous- ja hygieniaopas : ruoan valmistus- ja tarjoilutilat
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Keittiöiden siivous- ja hygieniaopas : ruoan valmistus- ja tarjoilutilat
Muut nimekkeet
  • Ruoanvalmistus- ja tarjoilutilat
Julkaistu
  • Ympäristökustannus, 2021
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • xx sivua : kuvitettu ; 25 cm
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • oppaat (teokset)
  • guider (verk)
Henkilönnimi
  • Koskinen, Marita, kirjoittaja, toimittaja.
  • Kakko, Leila, kirjoittaja, toimittaja.
  • Välikylä, Tapio, kirjoittaja, toimittaja.
ISBN
  • 9789529637676
*00002693cam a22005535i 4500
*00131485
*00520211027083030.0
*008211027s2021    fi a|||g |||||001 0|fin|c
*020  $a9789529637676$qnidottu
*035  $a(FI-MELINDA)018073176
*040  $aFI-KARE$bfin$erda
*0410 $afin
*084  $a59.24$2ykl
*084  $a68.8$2ykl
*24500$aKeittiöiden siivous- ja hygieniaopas :$bruoan valmistus- ja tarjoilutilat /$cMarita Koskinen, Leila Kakko, Tapio Välikylä.
*24630$aRuoanvalmistus- ja tarjoilutilat
*264 1$bYmpäristökustannus,$c2021
*300  $axx sivua :$bkuvitettu ;$c25 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*650 7$akeittiöt$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1600
*650 7$aammattikeittiöt$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21996
*650 7$ahygienia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1719
*650 7$alaadunvalvonta$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2720
*650 7$apuhtaus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7184
*650 7$asiivous$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8096
*650 7$atyöympäristö$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8544
*650 7$ajätehuolto$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6066
*650 7$atuhoeläimet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p13215
*650 7$atorjuntamenetelmät$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3515
*650 7$aomavalvonta$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3165
*650 7$akök$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1600
*650 7$ayrkeskök$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21996
*650 7$ahygien$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1719
*650 7$aegenkontroll$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3165
*650 7$akvalitetskontroll$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2720
*650 7$arenlighet$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7184
*650 7$astädning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8096
*650 7$aarbetsmiljö$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8544
*650 7$aavfallshantering$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6066
*650 7$askadedjur$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p13215
*650 7$abekämpningsmetoder$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3515
*655 7$aoppaat (teokset)$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s202
*655 7$aguider (verk)$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s202
*7001 $aKoskinen, Marita,$ekirjoittaja,$etoimittaja.
*7001 $aKakko, Leila,$ekirjoittaja,$etoimittaja.$0(FI-ASTERI-N)000102779
*7001 $aVälikylä, Tapio,$ekirjoittaja,$etoimittaja.
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Laaja opas ammattikeittiöiden ja tarjoilutilojen siivouksesta ja puhtaudesta. – uusi luku oppaassa käsittelee poikkeusajan vaikutusta ammattikeittiöiden puhtaanapidon käytäntöihin – keittiöiden hygieniavaatimukset – Oiva-järjestelmä ja omavalvonta – keittiön pintojen materiaalit – siivous, siivousmenetelmät ja -välineet – hygienia astiahuollossa – pintapuhtauden laadunvalvonta – jätehuolto – tuhoeläintorjunta Keittiöiden puhtauden perustekijät ovat periaatteessa yksinkertaisia, kaiken pohjalla on toimiva siivoussuunnitelma, jonka keittiössä työskentelevät tuntevat ja jota he myös noudattavat. Oppaan ammattikeittiöillä tarkoitetaan keittiöitä, joissa ruoanvalmistus tapahtuu ammattimaisesti ja keittiökäsitteessä ovat mukana myös tarjoilu- ja oheistilat. Ammattikeittiöt voidaan luokitella valmistustavan mukaan esimerkiksi keskus-, valmistus-, komponentti-, kuumennus- ja jakelukeittiöksi. Ammattikeittiöt sijaitsevat usein julkisissa rakennuksissa, kuten koulujen, päiväkotien, hoivalaitosten tai erilaisten ravitsemusliikkeiden, esimerkiksi ravintoloiden, pikaruokapaikkojen ja kahviloiden yhteydessä. Tässä oppaassa näistä kaikista ammattikeittiöistä ja niiden toimintaan liittyvistä oheistiloista käytetään nimitystä keittiöt. Opas on suunnattu kaikille ammattikeittiöissä työskenteleville, keittiöhygieniasta ja -siivouksesta vastaaville sekä alan opettajille, opiskelijoille, asiantuntijoille ja elintarvikevalvontaviranomaisille.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma648
Ex2Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma648
Ex3Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma648