Gradian verkkokirjasto

Oluiden maailma: kotikaljasta ohrapirtelöön
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Koskinen, Jouni, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Oluiden maailma: kotikaljasta ohrapirtelöön
Muut nimekkeet
  • Kotikaljasta ohrapirtelöön
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : [2022] Otavan Kirjapaino Oy Keuruu : ©2022
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 317 sivua : kuvitettu, karttoja ; 23 cm
Huomautus sisällöstä
  • Perusteet -- Oluen historia -- Raaka-aineet -- Prosessi -- Oluen juominen -- Olutmaat -- Oluttyylit -- Olut ja ruoka -- Lähteet ja hakemisto.
Asiasana
ISBN
  • 978-952-373-409-8
*00001946cam a2200469 i 4500
*00131572
*00520221103161342.0
*008211113t20222022fi ||||       |0| 0|fin|c
*020  $a978-952-373-409-8$qkovakantinen
*035  $a(FI-MELINDA)018085259
*040  $aFI-Kareli$bfin$erda$dFI-BTJ$dFI-NL
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a663/664$21974/fin/fennica
*080  $a641/642$21974/fin/fennica
*084  $a68.2709$2ykl
*084  $a67.7309$2ykl
*1001 $aKoskinen, Jouni,$ekirjoittaja.
*24510$aOluiden maailma:$bkotikaljasta ohrapirtelöön /$cJouni Koskinen.
*24630$aKotikaljasta ohrapirtelöön
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2022]
*264 3$aKeuruu :$bOtavan Kirjapaino Oy
*264 4$c©2022
*300  $a317 sivua :$bkuvitettu, karttoja ;$c23 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*5050 $aPerusteet -- Oluen historia -- Raaka-aineet -- Prosessi -- Oluen juominen -- Olutmaat -- Oluttyylit -- Olut ja ruoka -- Lähteet ja hakemisto.
*583  $aBTJ$5FENNI
*583  $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI
*650 7$aolut$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18844
*650 7$amallasjuomat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18845
*650 7$aalkoholijuomat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1386
*650 7$amaku (aineen ominaisuudet)$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3459
*650 7$avalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8606
*650 7$araaka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3443
*650 7$apanimoteollisuus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p17624
*650 7$apanimot$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p20250
*650 7$aalkoholikulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8391
*650 7$ahistoria$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1780
*901  $aMU20221102$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Uusi houkutteva lähestymistapa olueeseen! Mikä on craft-olut? Entäs NEIPA? Millaiseen lasiin kaadan sahdin? Miksi joku lisäisi olueen maitosokeria? Miltä maistuu diasetyyli ja miksi siitä pitäisi välittää? Minne kannattaa matkustaa jos haluaa klassisen paikallisen pilsnerin? Oluesta voi esittää monenlaisia kysymyksiä ja vastauksen saatuaan uteliaammalla herää vain uusia kysymyksiä. Oluiden maailma käy läpi kaiken olennaisen oluesta kolmella eri vaikeustasolla, joten haluat tietää oluesta vain perusteet tai kaivautua syvemmälle yksityiskohtiin, vastaus löytyy täältä. Oluiden maailma esittelee yli 140 oluttyyliä, perinteiset ja muodikkaat, kuvauksineen ja tarinoineen. Niiden lisäksi mukana on 11 000 vuotta oluen historiaa, raaka-aineet, valmistusmenetelmät, olutmaat, tarjoilutavat ja mitä tahansa oluesta haluatkin tietää. Tuopillinen-blogin kirjoittaja, Olutposti-lehden pakinoitsija ja sertifioitu oluttuomari Jouni Koskinen tiivistää kirjassa kevyesti ja ymmärrettävästi kaiken, mitä on parinkymmenen vuoden aikana oluesta oppinut.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Lainassa06.03.2023Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma663.4