Gradian verkkokirjasto

Street food Aasia : Japani & Korea
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Takala, Mikko, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Street food Aasia : Japani & Korea
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : [2022] EU:ssa ©2022
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Painos
  • 1. painos.
Ulkoasutiedot
  • 399 sivua : kuvitettu ; 26 cm
Yleinen huomautus
  • Teokseen on uusien reseptien lisäksi koottu ruokaohjeita tekijöiden aiemmista keittokirjoista: Street food Korea (2018) ja Street food Japan (2020).
  • Tekijöiden nimet kannessa: Takala, Rekola, Anttonen.
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • keittokirjat
  • ruokaohjeet
  • kokböcker
  • matrecept
Henkilönnimi
  • Rekola, Sami, kirjoittaja.
  • Anttonen, Tommi, valokuvaaja.
  • Takala, Mikko, Teoksen perustana: Street food Korea.
  • Takala, Mikko, Teoksen perustana: Street food Japan.
ISBN
  • 978-952-373-449-4
*00002571cam a2200553 i 4500
*00132096
*00520220601093756.0
*008220325t20222022fi ||||       |0||0|fin| 
*020  $a978-952-373-449-4$qkovakantinen
*035  $a(FI-MELINDA)018190119
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*084  $a68.25$2ykl
*1001 $aTakala, Mikko,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000137794
*24510$aStreet food Aasia :$bJapani & Korea /$ctekstit: Mikko Takala ; reseptit: Mikko Takala & Sami Rekola : kuvat: Tommi Anttonen.
*250  $a1. painos.
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2022]
*264 3$aEU:ssa
*264 4$c©2022
*300  $a399 sivua :$bkuvitettu ;$c26 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*500  $aTeokseen on uusien reseptien lisäksi koottu ruokaohjeita tekijöiden aiemmista keittokirjoista: Street food Korea (2018) ja Street food Japan (2020).
*500  $aTekijöiden nimet kannessa: Takala, Rekola, Anttonen.
*583  $aBTJ$5FENNI
*650 7$akaturuoka$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p28276
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$aruokaperinne$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11366
*650 7$agatumat$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p28276
*650 7$amatkultur$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$amattradition$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11366
*651 7$aJapani$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p105023
*651 7$aKorea$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p109302
*651 7$aJapan$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p105023
*651 7$aKorea$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p109302
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$aruokaohjeet$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*655 7$akokböcker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$amatrecept$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*7001 $aRekola, Sami,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000161044
*7001 $aAnttonen, Tommi,$evalokuvaaja.$0(FI-ASTERI-N)000137791
*7001 $iTeoksen perustana:$aTakala, Mikko,$tStreet food Korea.$0(FI-ASTERI-N)000137794
*7001 $iTeoksen perustana:$aTakala, Mikko,$tStreet food Japan.$0(FI-ASTERI-N)000137794
*901  $aMU20220525$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Miten tehdään maailmaa valloittava Korean Fried Chicken? Onnistuuko okonomiyaki? Käykö kimchi kunnolla? Street Food Aasia vie trendikkäälle ruokamatkalle Soulin ja Tokion sokkeloisille kujille ja kattaa pöytään Korean ja Japanin parhaat katu-, koti- ja baariruoat gyozasta gimbapiin komein kuvin ja helppotekoisin reseptein. Eksoottista, yksinkertaista ja konstailematonta ruokaa, joka onnistuu pienellä paneutumisella keneltä tahansa.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma641.568