Henkilönnimi Takala, Mikko, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Street food Aasia : Japani & Korea
Julkaistu Readme.fi, Helsinki : [2022]
EU:ssa
©2022
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Painos
Ulkoasutiedot 399 sivua : kuvitettu ; 26 cm
Yleinen huomautus Teokseen on uusien reseptien lisäksi koottu ruokaohjeita tekijöiden aiemmista keittokirjoista: Street food Korea (2018) ja Street food Japan (2020). Tekijöiden nimet kannessa: Takala, Rekola, Anttonen.
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Aineiston lajityyppi/muoto keittokirjat ruokaohjeet kokböcker matrecept
Henkilönnimi Rekola, Sami, kirjoittaja. Anttonen, Tommi, valokuvaaja. Takala, Mikko, Teoksen perustana: Street food Korea. Takala, Mikko, Teoksen perustana: Street food Japan.
ISBN
*00002571cam a2200553 i 4500
*00132096
*00520220601093756.0
*008220325t20222022fi |||| |0||0|fin|
*020 $a978-952-373-449-4$qkovakantinen
*035 $a(FI-MELINDA)018190119
*040 $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042 $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*084 $a68.25$2ykl
*1001 $aTakala, Mikko,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000137794
*24510$aStreet food Aasia :$bJapani & Korea /$ctekstit: Mikko Takala ; reseptit: Mikko Takala & Sami Rekola : kuvat: Tommi Anttonen.
*250 $a1. painos.
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2022]
*264 3$aEU:ssa
*264 4$c©2022
*300 $a399 sivua :$bkuvitettu ;$c26 cm
*336 $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*500 $aTeokseen on uusien reseptien lisäksi koottu ruokaohjeita tekijöiden aiemmista keittokirjoista: Street food Korea (2018) ja Street food Japan (2020).
*500 $aTekijöiden nimet kannessa: Takala, Rekola, Anttonen.
*583 $aBTJ$5FENNI
*650 7$akaturuoka $2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p28276
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$aruokaperinne$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11366
*650 7$agatumat$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p28276
*650 7$amatkultur$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$amattradition$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11366
*651 7$aJapani$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p105023
*651 7$aKorea$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p109302
*651 7$aJapan$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p105023
*651 7$aKorea$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p109302
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$aruokaohjeet$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*655 7$akokböcker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$amatrecept$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*7001 $aRekola, Sami,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000161044
*7001 $aAnttonen, Tommi,$evalokuvaaja.$0(FI-ASTERI-N)000137791
*7001 $iTeoksen perustana:$aTakala, Mikko,$tStreet food Korea.$0(FI-ASTERI-N)000137794
*7001 $iTeoksen perustana:$aTakala, Mikko,$tStreet food Japan.$0(FI-ASTERI-N)000137794
*901 $aMU20220525$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Miten tehdään maailmaa valloittava Korean Fried Chicken? Onnistuuko okonomiyaki? Käykö kimchi kunnolla?
Street Food Aasia vie trendikkäälle ruokamatkalle Soulin ja Tokion sokkeloisille kujille ja kattaa pöytään Korean ja Japanin parhaat katu-, koti- ja baariruoat gyozasta gimbapiin komein kuvin ja helppotekoisin reseptein.
Eksoottista, yksinkertaista ja konstailematonta ruokaa, joka onnistuu pienellä paneutumisella keneltä tahansa.