Gradian verkkokirjasto

Viskien salaisuudet
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Nikkanen, Jarkko, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Viskien salaisuudet
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : [2022] Otavan Kirjapaino Keuruu : ©2022
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 352 sivua : kuvitettu ; 21 cm
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
  • hakuteokset
Henkilönnimi
  • Rantamäki, Antti, kirjoittaja.
ISBN
  • 978-952-373-481-4
*00001724cam a2200445 i 4500
*00132098
*00520221102104354.0
*008220410t20222022fi ||||       |0| 0|fin| 
*020  $a978-952-373-481-4$qkovakantinen
*035  $a(FI-MELINDA)018199496
*040  $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*0801 $a663/664$21974/fin/fennica
*084  $a68.27$2ykl
*084  $a67.73$2ykl
*1001 $aNikkanen, Jarkko,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000157033
*24510$aViskien salaisuudet /$cJarkko Nikkanen ; Kemian osiot: Antti Rantamäki.
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2022]
*264 3$aKeuruu :$bOtavan Kirjapaino
*264 4$c©2022
*300  $a352 sivua :$bkuvitettu ;$c21 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*583  $aBTJ$5FENNI
*650 7$aviski$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1385
*650 7$aalkoholijuomat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1386
*650 7$amaku (aineen ominaisuudet)$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3459
*650 7$atuoksu$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5310
*650 7$avalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8606
*650 7$atislaus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11949
*650 7$atislaamot$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p26796
*650 7$aalkoholikulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8391
*655 7$ahakuteokset$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s654
*7001 $aRantamäki, Antti,$ekirjoittaja.
*901  $b264$5FIKKA$c20220914232148.0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Suomen herra Viskin, Jarkko Nikkasen uusin viski kirja pureutuu viskimaailman salaisuuksiin sekä myytteihin. Teos toimii ensiluokkaisena oppaana viskimatkaan aloitteleville ja jo hieman pidemmälle ehtineille harrastajille. Klassisten viskimyyttien murtamiseen Nikkasella on apunaan liuta keskustelukumppaneita ravintola-alan ammattilaisista kemian tohtoriin. Näiden sitkeässä istuvien myyttien joukosta voimme poimia esille esimerkiksi: - Mitä iäkkäämpää viski on, sitä paremmalta se maistuu - Kalliimpi on aina parempi - Vain miehet juovat viskiä - Viskin väri kertoo kaiken sen laadusta - Viski tulee nauttia aina sellaisenaan - Mallasviskit ovat ainoita oikeita viskejä - Bourboneita ei itseänsä kunnioittava kansalainen juo - Lasi tekee viskin - Viskin maku on aina tietynlainen eli viskimäinen - Sinun täytyy olla ekspertti, jotta voit nauttia viskistä - Kun olet maistanut yhtä viskiä, voit sanoa pitäväsi tai inhoavasi viskiä. Kirjassa käydään makukuvauksien myötä läpi kotoisesta Alkosta löytyvää valikoimaa, nostaen mukaan myös harvinaisempia, vain ravintoloiden hyllyistä löytyviä pullotteita. Jarkko Nikkanen on tuttu monille viskikuluttajille pitkästä ja monimuotoisesta työurasta viskien parissa. Jarkko on pitänyt viimeisen 15 vuoden aikana yli 1 500 viskiin liittyvää tasting- ja koulutustilaisuutta. Jarkon aiempien viskikirjojen sivuilta löytyy yli 2 500 viskin makukuvaukset. Vuonna 2012 Jarkko oli perustamassa Viskin Ystävien Seura ry:tä, josta kasvoi muutamassa vuodessa Suomen suurin viskiseura. Nykyisin seuralla on yli 1 000 aktiivista jäsentä ympäri Suomea. Lisäksi hän on toiminut Ardbegin lähettiläänä Suomessa useamman vuoden ajan ja siirtynyt syksyllä 2015 Edrington Finlandin palvelukseen, edelleenkin viskilähettilääksi.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma663