Gradian verkkokirjasto

How food works
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • How food works
Muut nimekkeet
  • Alanimeke kannessa: Facts visually explained
Julkaistu
  • DK, London : 2017.
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 255 sivua : kuvitettu ; 24 cm
Asiasana
Henkilönnimi
  • Brewe, Sarah, toimittaja.
  • Levy, Joel, toimittaja.
  • Smith, Ginny, toimittaja.
  • Houston, Rob, toimittaja.
  • Bryant, Lili, toimittaja.
  • Horobin, Wendy, toimittaja.
  • Mohun, Janet, toimittaja.
  • Page, Martyn, toimittaja.
  • Piscitelli, Francesco, toimittaja.
ISBN
  • 978-0-2412-8939-6
*00002522cam a22005534i 4500
*00132142
*00520220405114022.0
*008170616s2017    xxk||||      |00||0 eng c
*020  $a978-0-2412-8939-6$qsidottu
*0243 $a9780241289396
*035  $a(FI-MELINDA)011441359
*040  $aFI-Vaski$bfin$erda$dFI-Piki
*0410 $aeng
*084  $a59.34$2ykl
*24500$aHow food works /$ccontributors: Joel Levy, Ginny Smith ; editorial consultant Sarah Brewe ; editors: Rob Houston, Lili Bryant, Wendy Horobin, Janet Mohun, Martyn Page, Francesco Piscitelli.
*2461 $iAlanimeke kannessa:$aFacts visually explained
*264 1$aLondon :$bDK,$c2017.
*300  $a255 sivua :$bkuvitettu ;$c24 cm
*336  $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*650 7$aravinto$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3671
*650 7$aravitsemus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5748
*650 7$aravintoarvo$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14080
*650 7$aravintoaineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3939
*650 7$aruoansulatus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p12121
*650 7$aruoka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$aterveysvaikutukset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15449
*650 7$asyöminen$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14372
*650 7$aruoka-aineet$xterveysvaikutukset$2yso/swe
*650 7$aföda$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3671
*650 7$anäring (nutrition)$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5748
*650 7$anäringsvärde$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14080
*650 7$anäringsämnen (djur och människor)$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3939
*650 7$amatsmältning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p12121
*650 7$afödoämnen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$ahälsoeffekter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15449
*650 7$aätande$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14372
*7001 $aBrewe, Sarah,$etoimittaja.
*7001 $aLevy, Joel,$etoimittaja.
*7001 $aSmith, Ginny,$etoimittaja.
*7001 $aHouston, Rob,$etoimittaja.
*7001 $aBryant, Lili,$etoimittaja.
*7001 $aHorobin, Wendy,$etoimittaja.
*7001 $aMohun, Janet,$etoimittaja.
*7001 $aPage, Martyn,$etoimittaja.
*7001 $aPiscitelli, Francesco,$etoimittaja.
*852  $lHOW
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

How Food Works is your own friendly nutritionist, on hand to debunk common food myths and give you the answers to those pressing questions with easy-to-swallow information. Today's media is full of new discoveries about food - red wine is good for your heart, caffeine will raise your blood pressure - but is there a biological basis to these claims? How Food Works reveals the facts behind your food, evaluates the benefits of superfoods and antioxidants, and explores behind-the-scenes of modern food production. Delve into the science behind diets including gluten-free and veganism, as well as the benefits of different diets from around the world. Understand what actually makes food organic, how important sell-by dates really are, and how much salt you should actually be eating. Get the answers to dozens more niggling food questions in How Food Works.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma612/613