Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Peti & safka : hotelli- ja ravintola-alan perusteet
Julkaistu
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Koppinen, Sirpa. Kumpulainen, Erja. Lehto, Mika.
ISBN
*00001888nam a22006374a 4500
*0013432
*00520200525075445.0
*008021125s2002\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a (951-26-4862-8)
*035 $a9055
*035 $a(PrettyLib)0000009055
*0410 $afin
*080 $aUDK:64.024
*24500$aPeti & safka :$bhotelli- ja ravintola-alan perusteet /$cSirpa Koppinen, Erja Kumpulainen, Mika Lehto, Laura Manninen, Pekka Mustonen, Nina Niskanen, Laura Pettilä, Katri Salmi, Mira Viitala.
*260 $aHelsinki :$bTammi,$c2002.
*300 $a381 s.
*650 7$ahotelliala$2ysa
*650 7$aravintola-ala$2ysa
*650 7$aammattikoulutus$2ysa
*650 7$aammatit$2ysa
*650 7$aopetus$2ysa
*650 7$aoppiminen$2ysa
*650 7$atyössäoppiminen$2ysa
*650 7$akansainvälisyys$2ysa
*650 7$akokit$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$amenetelmät$2ysa
*650 7$aravitsemus$2ysa
*650 7$araaka-aineet$2ysa
*650 7$aruokalistat$2ysa
*650 7$asuunnittelu$2ysa
*650 7$akasvikset$2ysa
*650 7$ariisi $2ysa
*650 7$apasta$2ysa
*650 7$aviljat$2ysa
*650 7$aäyriäiset$2ysa
*650 7$anilviäiset$2ysa
*650 7$aliha$2ysa
*650 7$asienet$2ysa
*650 7$ahedelmät$2ysa
*650 7$amarjat$2ysa
*650 7$amaito$2ysa
*650 7$ajuustot$2ysa
*650 7$akala$2ysa
*650 7$apalvelut$2ysa
*650 7$amyynti$2ysa
*650 7$akongressit$2ysa
*650 7$ajuhlat$2ysa
*650 7$akahvilat$2ysa
*650 7$apikaruoka$2ysa
*650 7$atyöpaikkaruokailu$2ysa
*7001 $aKoppinen, Sirpa.
*7001 $aKumpulainen, Erja.
*7001 $aLehto, Mika.
*852 $lPETI
*979 $a0000009055
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kuvausta ei toistaiseksi saatavana