Gradian verkkokirjasto

The encyclopedia of Italian cooking
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • The encyclopedia of Italian cooking
Julkaistu
  • Crescent books, New York : 1981.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 192 s.
Yleinen huomautus
  • Eero Mäkelän lahjoitus.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Wright, Jeni.
  • Parmigiani, Giovanni.
ISBN
  • (0-517-34141-7)
*00000809nam a22002534a 4500
*0014200
*00520200525075448.0
*008040623s1981\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a (0-517-34141-7)
*035  $a10527
*035  $a(PrettyLib)0000010527
*0410 $aeng
*080  $aUDK:641.55.17
*24500$aThe encyclopedia of Italian cooking /$cGeneral editor Jeni Wright ; consultant Giovanni Parmigiani.
*260  $aNew York :$bCrescent books,$c1981.
*300  $a192 s.
*500  $aEero Mäkelän lahjoitus.
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aItalia$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*7001 $aWright, Jeni.
*7001 $aParmigiani, Giovanni.
*852  $lENCYCLOPEDIA
*979  $a0000010527
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
17497Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568