Henkilönnimi
Yhtenäistetty nimeke
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Maailman parhaat kastikkeet
Julkaistu Gummerus, Helsinki : 2004.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi
ISBN
*00000705nam a22002414a 4500
*0014429
*00520200525075449.0
*008050224s2004\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a951-20-6650-5
*035 $a10967
*035 $a(PrettyLib)0000010967
*0410 $afin$heng
*080 $aUDK:641.55.08
*1001 $aFarrow, Joanna.
*24010$aSauce
*24510$aMaailman parhaat kastikkeet /$cJoanna Farrow ; suomentanut Sirkka Salonen.
*260 $aHelsinki :$bGummerus,$c2004.
*300 $a127 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akastikkeet $2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*7001 $aSalonen, Sirkka.
*852 $lFARROW
*979 $a0000010967
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Tässä kirjassa on yli 100 kastiketta etu- ja jälkiruoille, juhlapäivällisille, arkiruokailuun ja mukaviinillanistujaisiin. Kastikkeet ovat yllättävän helppotekoisia. Joukossa ovat sekä tunnetuimmat klassikot maailmalta että suuri joukko uutuuksia, jotka antavat lisämakua ja väriä yksinkertaisimpiinkin ruokalajeihin. Kirjan alussa ovat perusohjeet, kuten majoneesi, vaalea kastike bechamel ja ruskea kastike espagnole. Kun hallitset peruskastikkeiden valmistuksen, voit kokeilla uusia muunnelmia liha-, kala- ja kasvisruoille sekä pastoille, esimerkiksi valkosipuli mantelikastiketta, punaherukka-inkiväärikastiketta tai mausteista makkarakastiketta. Jälkiruoille sopivat muun muassa kiiltävä suklaakastike ja hyväntuoksuinen appelsiinikastike.Kirjassa on myös tarjoiluehdotuksia, vinkkejä ainesten valinnasta sekä näppäriä valmistusohjeita,esimerkiksi miten epäonnistuneen lopputuloksen voi vielä pelastaa!- Yli 100 kastikeohjetta.- Yksinkertaiset klassikot ja nykyaikaiset muunnelmat.- Selkeät, vaiheittain etenevät ohjeet takaavat onnistuneen lopputuloksen.