Gradian verkkokirjasto

Suomen pitäjäruoat
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Suomen pitäjäruoat
Julkaistu
  • Patakolmonen, Hki : 1986.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 192 s.
Asiasana
ISBN
  • 951-95-875-2-7
*00000913nam a22002774a 4500
*001446
*00520200525075435.0
*008020215s1986\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a951-95-875-2-7
*035  $a1047
*035  $a(PrettyLib)0000001047
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.568
*24500$aSuomen pitäjäruoat /$cToim. Jaakko Kolmonen.
*260  $aHki :$bPatakolmonen,$c1986.
*300  $a192 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aperinneruoat$2ysa
*650 7$aSuomi$2ysa
*650 7$amaakuntaruoat$2ysa
*852  $lSUOMEN 
*979  $a0000001047
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Tämä kirja sisältää yli 450 kunnan ja kaupungin vaalittavat ruuat. Kansien välistä löydät yli 550 ruokalajin kokeillut ohjeet. Kirja sisältää yli 70 nelivärikuvaa pastanttipuurosta hämäläiseen joulupöytään. Jopa kirjan kieli on mehevää, koska kirjassa on runsaasti ohjeita ja ruokasanontoja murteella. Kirjasta löytyy mm. seuraavien herkkujen ohjeet: mehokas, kuutelo, sevokas, piepo ja elpuusa. Tämä kirja on tehty tuhansien kotitalousalan ihmisten talkoohenkisellä keräystyöllä isoäidin kulttuurin kunnioittamiseksi.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
9874Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568
10304Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568