Gradian verkkokirjasto

At your service : a hands-on guide to the professional dining room
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Fischer, John W.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • At your service : a hands-on guide to the professional dining room
Julkaistu
  • Wiley, Hoboken : 2005.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 210 s.
Asiasana
Yhteisönnimi
  • Culinary Institute of America.
ISBN
  • (0-7645-5747-5)
*00000751nam a22002534a 4500
*0015086
*00520200525075451.0
*008061030s2005\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a (0-7645-5747-5)
*035  $a12372
*035  $a(PrettyLib)0000012372
*0410 $aeng
*080  $aUDK:642
*1001 $aFischer, John W.
*24510$aAt your service :$ba hands-on guide to the professional dining room /$cJohn W. Fischer.
*260  $aHoboken :$bWiley,$c2005.
*300  $a210 s.
*650 7$atarjoilu$2ysa
*650 7$atarjoilijat$2ysa
*650 7$aasiakaspalvelu$2ysa
*650 7$aoppaat$2ysa
*650 7$aoppikirjat$2ysa
*7102 $aCulinary Institute of America.
*852  $lFISCHER
*979  $a0000012372
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
21576Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma642