Gradian verkkokirjasto

Hygieniaopas : Elintarvikehygienian perusteet : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Syyrakki, Sara.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Hygieniaopas : Elintarvikehygienian perusteet : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Julkaistu
  • Elintarvike ja terveys -lehti, [Pori] : 2006.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 48 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Välikylä, Tapio.
  • Ketola, Erkki.
  • Rainti, Raimo.
ISBN
  • (952-9637-33-0)
*00001673nam a22004214a 4500
*0015088
*00520200525075451.0
*008061030s2006\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (952-9637-33-0)
*035  $a12374
*035  $a(PrettyLib)0000012374
*0410 $afin
*080  $aUDK:664
*084  $aYKL:59.24$2ykl
*1001 $aSyyrakki, Sara.
*24510$aHygieniaopas : Elintarvikehygienian  perusteet :$bopas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön /$c[teksti: Sara Syyrakki ] ; [ulkoasu: Tapio Välikylä ja Erkki Ketola] ; [piirrokset: Raimo Rainti].
*260  $a[Pori] :$bElintarvike ja terveys -lehti,$c2006.
*300  $a48 s.
*650 7$aelintarvikehygienia$2ysa
*650 7$ahygienia$2ysa
*650 7$aelintarviketeollisuus$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$amikrobit$2ysa
*650 7$atyöympäristö$2ysa
*650 7$aruokamyrkytys$2ysa
*650 7$aomavalvonta$2ysa
*650 7$atyöhygienia$2ysa
*650 7$asiivous$2ysa
*650 7$ajätehuolto$2ysa
*7001 $aVälikylä, Tapio.
*7001 $aKetola, Erkki.
*7001 $aRainti, Raimo.
*852  $lSYYRAKKI
*979  $a0000012374
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
86891Saatavana Kukkulan kirjasto - Pääkokoelma59.24