Gradian verkkokirjasto

Ruokaturvallisuuden käsikirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Niemi, Veli-Mikko.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Ruokaturvallisuuden käsikirja
Julkaistu
  • Art House, Helsinki : 2004.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 291 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Rahkio, Marjatta.
  • Siitonen, Anja.
ISBN
  • (951-884-361-9)
*00000944nam a22003134a 4500
*0015108
*00520200525075451.0
*008061106s2004\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-884-361-9)
*035  $a12402
*035  $a(PrettyLib)0000012402
*0410 $afin
*080  $aUDK:664
*1001 $aNiemi, Veli-Mikko.
*24510$aRuokaturvallisuuden käsikirja /$cVeli-Mikko Niemi, Marjatta Rahkio, Anja Siitonen.
*260  $aHelsinki :$bArt House,$c2004.
*300  $a291 s.
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$aturvallisuus$2ysa
*650 7$ariskit$2ysa
*650 7$aruokamyrkytys$2ysa
*650 7$amikro-organismit$2ysa
*650 7$ajäämät$2ysa
*650 7$aelintarvikemikrobiologia$2ysa
*650 7$aelintarvikehygienia$2ysa
*650 7$aelintarvikevalvonta$2ysa
*7001 $aRahkio, Marjatta.
*7001 $aSiitonen, Anja.
*852  $lNIEMI
*979  $a0000012402
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
21629Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664