Gradian verkkokirjasto

Suomalaisen ruokaperinteen keittokirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Uusivirta, Hilkka.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Suomalaisen ruokaperinteen keittokirja
Julkaistu
  • WSOY, Porvoo : 1990.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 2. painos
Ulkoasutiedot
  • 240 s.
Yleinen huomautus
  • Nro 1769, 10862 ja 39110 painovuosi 1982.
Asiasana
ISBN
  • (951-0-10696-8)
*00002063nam a22006734a 4500
*001528
*00520200525075436.0
*008020215s1990\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-0-10696-8)
*035  $a1240
*035  $a(PrettyLib)0000001240
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.568
*1001 $aUusivirta, Hilkka.
*24510$aSuomalaisen ruokaperinteen keittokirja /$cHilkka Uusivirta.
*250  $a2. painos
*260  $aPorvoo :$bWSOY,$c1990.
*300  $a240 s.
*500  $aNro 1769, 10862 ja 39110 painovuosi 1982.
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aSuomi$2ysa
*650 7$aperinneruoat$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$apiparkakut$2ysa
*650 7$aleivokset$2ysa
*650 7$apikkuleivät$2ysa
*650 7$ahistoria$2ysa
*650 7$akakut$2ysa
*650 7$ajuomat$2ysa
*650 7$akalja$2ysa
*650 7$asahti$2ysa
*650 7$amahla$2ysa
*650 7$akahvi$2ysa
*650 7$atee$2ysa
*650 7$amehut$2ysa
*650 7$amakeiset$2ysa
*650 7$aleivonnaiset$2ysa
*650 7$aleipä$2ysa
*650 7$ajälkiruoat$2ysa
*650 7$avilja$2ysa
*650 7$akasvisruoat$2ysa
*650 7$amuna$2ysa
*650 7$ajuusto$2ysa
*650 7$amaito$2ysa
*650 7$apiimä$2ysa
*650 7$amakkarat$2ysa
*650 7$aliharuoat$2ysa
*650 7$akalaruoat$2ysa
*650 7$aesihistoria$2ysa
*650 7$akeskiaika$2ysa
*650 7$a1700-luku$2ysa
*650 7$a1800-luku$2ysa
*852  $lUUSIVIRTA
*979  $a0000001240
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
77033Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568