Gradian verkkokirjasto

Offering development in the restaurant sector : a comparison between customer perceptions and management beliefs
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Kokko, Teemu.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Offering development in the restaurant sector : a comparison between customer perceptions and management beliefs
Julkaistu
  • Swedish School of Economics and Business Administration, Helsinki : 2005.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 263 s.
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Ekonomi och samhälle, ISSN 0424-7256 ; 140/2005
Yleinen huomautus
  • Myös verkkojulkaisuna.
Asiasana
ISBN
  • (951-555-867-0)
*00001046nam a22002894a 4500
*0015428
*00520200525075452.0
*008070207s2005\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-555-867-0)
*035  $a13206
*035  $a(PrettyLib)0000013206
*0410 $afin
*080  $aUDK:64.024
*1001 $aKokko, Teemu.
*24510$aOffering development in the restaurant sector :$ba comparison between customer perceptions and management beliefs /$cTeemu Kokko.
*260  $aHelsinki :$bSwedish School of Economics and Business Administration,$c2005.
*300  $a263 s.
*4901 $aEkonomi och samhälle,$x0424-7256 ;$v140/2005
*500  $aMyös verkkojulkaisuna.
*509  $aDiss. :$cHelsingsfors, Svenska handelshögskolan,$d2005.
*650 7$atuotekehitys$2ysa
*650 7$apalvelut$2ysa
*650 7$akehittäminen$2ysa
*650 7$amarkkinointi$2ysa
*650 7$aravintola-ala$2ysa
*8102 $aEkonomi och samhälle,$x0424-7256 ;$v140/2005
*852  $lKOKKO
*979  $a0000013206
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
22986Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma64.024