Gradian verkkokirjasto

Sydän lautasella
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Alén, Henri.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Sydän lautasella
Julkaistu
  • Tammi, Helsinki : 2007.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 257 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Oksanen, Annukka.
ISBN
  • 978-951-26-5575-5
*00000658nam a22002294a 4500
*0015801
*00520200525075454.0
*008071012s2007\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-26-5575-5
*035  $a14190
*035  $a(PrettyLib)0000014190
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.55.01
*1001 $aAlén, Henri.
*24510$aSydän lautasella /$cHenri Alén, Annukka Oksanen.
*260  $aHelsinki :$bTammi,$c2007.
*300  $a257 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*7001 $aOksanen, Annukka.
*852  $lALÉN
*979  $a0000014190
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Miksi lenkkimakkara ja olut ovat lyömätön yhdistelmä? Miksi mäti ja kuohuviini sopivat yhteen? Sydän lautasella esittelee tv-kokki Henri Alénin suosikkiruoat ja -raaka-aineet sekä seuraa samalla Henrin uraa ensimmäisestä työpaikasta tähän päivään. Runsaat reseptit tarjoavat ideoita arkikokkaukseen ja juhlaan. Teoksessa käsitellään perusraaka-aineet, mausteet, kastikkeet, kasvikset, lihat, kalat & äyriäiset, elimet ja viinit sekä menuiden rakentaminen. Ruuanvalmistuksesta ei ole olemassa lopullista totuutta. Vain omaan makuunsa voi luottaa. Tärkeää on, että maistelee ja haistelee ruokaa rauhassa. Ja nauttii sydämensä pohjasta! Syöminenkin on taitolaji.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
24680Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.01