Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Parkkinen, Kirsti. Tolonen, Katri.
ISBN
*00001434nam a22004454a 4500
*0015976
*00520200525075454.0
*008080109s2008\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-0-31938-3
*035 $a14657
*035 $a(PrettyLib)0000014657
*0410 $afin
*080 $aUDK:664
*084 $aYKL:67.7$2ykl
*084 $aYKL:59.24$2ykl
*090 $aOMA:67.7
*090 $aOMA:59.24
*1001 $aTuorila, Hely.
*24510$aAistit ammattikäyttöön /$cHely Tuorila, Kirsti Parkkinen, Katri Tolonen.
*260 $aHelsinki :$bWSOY,$c2008.
*300 $a170 s.
*300 $bkuv.
*300 $c24 cm.
*650 7$aaistinvarainen arviointi$2ysa
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$ajuomat$2ysa
*650 7$alaatu$2ysa
*650 7$alaadunvalvonta$2ysa
*650 7$aelintarvikevalvonta$2ysa
*650 7$atuotekehitys$2ysa
*650 7$atutkimusmenetelmät$2ysa
*650 7$akuluttajatutkimus$2ysa
*650 7$akuluttajakäyttäytyminen$2ysa
*7001 $aParkkinen, Kirsti.
*7001 $aTolonen, Katri.
*852 $lTUORILA
*979 $a0000014657
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Aistit ammattikäyttöön -kirja on tarkoitettu tuotekehitystä, laadunvarmistusta ja aistinvaraista arviointia käsittelevään opetukseen ravitsemis- ja elintarvikealan ammattikorkeakouluopinnoissa. Aistit ammattikäyttöön -kirja tutustuttaa lukijansa: - aistien toimintaan, kun arvioidaan elintarvikkeita ja juomia - aistinvaraisen arvioinnin menetelmien käyttöön työtilanteissa, kun arvioidaan raaka-aineiden tai valmiin tuotteen ulkonäköä, hajua, makua ja rakennetta - aistinvaraisten menetelmien soveltamiseen tuotekehityksessä ja laadunvarmistuksessa. Kirjaa voi hyödyntää myös matkailupalvelujen tuottamisen ja elämystuotannon opetuksessa sekä ammatillisessa peruskoulutuksessa tuotekehityksen, ruokatuotannon ja salitoimintojen opetuksessa. Lisäksi se sopii käsikirjaksi ammattikeittiöihin ja pieniin elintarvikealan yrityksiin sekä viiniasiantuntijoiksi kouluttautuville.