Gradian verkkokirjasto

Liha-alan ammattioppi
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Leino, Pertti.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Liha-alan ammattioppi
Julkaistu
  • Opetushallitus, Helsinki : 2007 (Edita Prima)
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 195 s.
  • kuv.
  • 25 cm.
Yleinen huomautus
  • S. 188-194: Sanasto.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Leino, Pertti.
  • Kohtala, Jari.
  • Kymäläinen, Seppo.
  • Tarvainen, Jukka.
  • Henriksson, Jan.
ISBN
  • 978-952-13-3293-7
*00001367nam a22004574a 4500
*0016026
*00520200525075455.0
*008080124s2007\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-13-3293-7
*035  $a14816
*035  $a(PrettyLib)0000014816
*0410 $afin
*080  $aUDK:664
*084  $aYKL:67.707$2ykl
*1001 $aLeino, Pertti.
*24510$aLiha-alan ammattioppi /$cPertti Leino ... [et al.] ; [valokuvat: Pertti Leino].
*260  $aHelsinki :$bOpetushallitus,$c2007$f(Edita Prima)
*300  $a195 s.
*300  $bkuv.
*300  $c25 cm.
*500  $aS. 188-194: Sanasto.
*650 7$alihateollisuus$2ysa
*650 7$aliha$2ysa
*650 7$alihantuotanto$2ysa
*650 7$alihavalmisteet$2ysa
*650 7$amakkarat$2ysa
*650 7$atuotekehitys$2ysa
*650 7$apakkaus$2ysa
*650 7$apakkaukset$2ysa
*650 7$alihantarkastus$2ysa
*650 7$aelintarvikevalvonta$2ysa
*650 7$aelintarvikehygienia$2ysa
*650 7$aelintarviketeollisuus$2ysa
*650 7$atyösuojelu$2ysa
*7001 $aLeino, Pertti.
*7001 $aKohtala, Jari.
*7001 $aKymäläinen, Seppo.
*7001 $aTarvainen, Jukka.
*7001 $aHenriksson, Jan.
*852  $lLIHA-ALAN
*979  $a0000014816
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kirja sisältää tärkeimmät osa-alueet liharaaka-aineesta ja sen käytöstä erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja antaa kokonaiskuvan lihatuotteiden valmistuksesta, pakkauksesta sekä laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Teos on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealaa opiskeleville.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
25739Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664