Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Opetushallitus, Helsinki : 2007 (Edita Prima)
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Yleinen huomautus
Asiasana
Henkilönnimi Leino, Pertti. Kohtala, Jari. Kymäläinen, Seppo. Tarvainen, Jukka. Henriksson, Jan.
ISBN
*00001367nam a22004574a 4500
*0016026
*00520200525075455.0
*008080124s2007\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-13-3293-7
*035 $a14816
*035 $a(PrettyLib)0000014816
*0410 $afin
*080 $aUDK:664
*084 $aYKL:67.707$2ykl
*1001 $aLeino, Pertti.
*24510$aLiha-alan ammattioppi /$cPertti Leino ... [et al.] ; [valokuvat: Pertti Leino].
*260 $aHelsinki :$bOpetushallitus,$c2007$f(Edita Prima)
*300 $a195 s.
*300 $bkuv.
*300 $c25 cm.
*500 $aS. 188-194: Sanasto.
*650 7$alihateollisuus$2ysa
*650 7$aliha$2ysa
*650 7$alihantuotanto $2ysa
*650 7$alihavalmisteet$2ysa
*650 7$amakkarat$2ysa
*650 7$atuotekehitys$2ysa
*650 7$apakkaus$2ysa
*650 7$apakkaukset$2ysa
*650 7$alihantarkastus$2ysa
*650 7$aelintarvikevalvonta$2ysa
*650 7$aelintarvikehygienia$2ysa
*650 7$aelintarviketeollisuus$2ysa
*650 7$atyösuojelu$2ysa
*7001 $aLeino, Pertti.
*7001 $aKohtala, Jari.
*7001 $aKymäläinen, Seppo.
*7001 $aTarvainen, Jukka.
*7001 $aHenriksson, Jan.
*852 $lLIHA-ALAN
*979 $a0000014816
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kirja sisältää tärkeimmät osa-alueet liharaaka-aineesta ja sen käytöstä erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja antaa kokonaiskuvan lihatuotteiden valmistuksesta, pakkauksesta sekä laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Teos on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealaa opiskeleville.