Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Ravintolaruoka asiakkaiden, ravintolakeittiön ja ravitsemuksen näkökulmasta
Julkaistu Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylä : 2007 (Jyväskylän yliopistopaino)
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ISSN 1456-2332 ; 79 Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja / Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ISSN 1456-2332 ; 79
Asiasana
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja / Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 1456-2332 ; 79.
ISBN 978-951-830-120-5 ( nid.)
*00001421nam a22003854a 4500
*0016519
*00520200525075457.0
*008080527s2007\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-830-120-5 ( nid.)
*035 $a16136
*035 $a(PrettyLib)0000016136
*0410 $afin$beng
*080 $aUDK:64.024
*084 $aYKL:68.9$2ykl
*084 $aYKL:59.34$2ykl
*1001 $aMertanen, Enni.
*24510$aRavintolaruoka asiakkaiden, ravintolakeittiön ja ravitsemuksen näkökulmasta /$cEnni Mertanen.
*260 $aJyväskylä :$bJyväskylän ammattikorkeakoulu,$c2007$f(Jyväskylän yliopistopaino)
*300 $a341 s. :$bkuv. ;$c25 cm.
*4901 $aJyväskylän ammattikorkeakoulu,$x1456-2332 ;$v79
*4901 $aJyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja / Jyväskylän ammattikorkeakoulu,$x1456-2332 ;$v79
*650 7$aruokailu$2ysa
*650 7$aravintolat $2ysa
*650 7$agastronomia$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$alaatu$2ysa
*650 7$aterveellisyys$2ysa
*650 7$aasiakkaat $2ysa
*650 7$aarviointi$2ysa
*650 7$aravintola-ala$2ysa
*650 7$asuurkeittiöt$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*8102 $aJyväskylän ammattikorkeakoulu,$x1456-2332 ;$v79
*830 0$aJyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja / Jyväskylän ammattikorkeakoulu,$x1456-2332 ;$v79.
*852 $lMERTANEN
*979 $a0000016136
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kuvausta ei toistaiseksi saatavana