Gradian verkkokirjasto

The bar & beverage book
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Katsigris, Costas.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • The bar & beverage book
Julkaistu
  • Wiley, New York : 2007.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 4th ed.
Ulkoasutiedot
  • 737 s.
Yleinen huomautus
  • ISBN-10: 0-471-64799-3.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Thomas, Chris.
ISBN
  • 978-0-471-64799-7
*00001046nam a22003854a 4500
*0017159
*00520200525075459.0
*008090304s2007\\\\fi\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a978-0-471-64799-7
*035  $a17437
*035  $a(PrettyLib)0000017437
*0410 $aeng
*080  $aUDK:663
*080  $aUDK:64.024
*1001 $aKatsigris, Costas.
*24510$aThe bar & beverage book /$cCostas Katsigris,  Thomas Chris.
*250  $a4th ed.
*260  $aNew York :$bWiley,$c2007.
*300  $a737 s.
*500  $aISBN-10: 0-471-64799-3.
*650 7$aravintolat$2ysa
*650 7$abaarit$2ysa
*650 7$ajuomat$2ysa
*650 7$avälineet$2ysa
*650 7$ahenkilöstö$2ysa
*650 7$aviinit$2ysa
*650 7$aviinat$2ysa
*650 7$aolut$2ysa
*650 7$acocktailit$2ysa
*650 7$ahankinta$2ysa
*650 7$avarastointi$2ysa
*650 7$amarkkinointi$2ysa
*650 7$akustannuslaskenta$2ysa
*7001 $aThomas, Chris.
*852  $lKATSIGRIS
*979  $a0000017437
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

This revised Fourth Edition of The Bar and Beverage Book has the most up-to-date material you need for managing a beverage operation, including bar equipment, sanitation and bar setup, inventory control, and the importance of planning for profit. This edition features added coverage and expert advice on responsible alcohol service; marketing methods; staffing; the latest spirits, wine, and beer; management practices; and current updates in regulations.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
31395Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma663