Gradian verkkokirjasto

Ullan eväät
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Liukkonen, Ulla.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Ullan eväät
Julkaistu
  • Ulla Liukkonen, [Lappeenranta] : 2009.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 128 s.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
ISBN
  • 978-952-92-4610-6
*00000685nam a22002414a 4500
*0018134
*00520200525075504.0
*008090729s2009\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-92-4610-6
*035  $a26851
*035  $a(PrettyLib)0000026851
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aLiukkonen, Ulla.
*24510$aUllan eväät /$cUlla Liukkonen.
*260  $a[Lappeenranta] :$bUlla Liukkonen,$c2009.
*300  $a128 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*653  $aEtelä-Karjala
*852  $lLIUKKONEN
*979  $a0000026851
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Ullan eväät ovat mutkattomia ja nopeita valmistaa. Näillä resepteillä onnistuu varmasti. Raaka-aineet ovat lähes poikkeuksetta maakunnan omia, niin kalat, liha kuin kasvikset, marjat ja sienet. Lähtökohtana raaka-aineiden valinnassa on tuoreus ja raikkaus. Suvun perintöreseptejä ovat hapanlohko, tirripaisti ja lotjamiehen pannu. Valmiista ateriakokonaisuuksista ovat mukana muun muassa Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien juhlamenut sekä Lappeenrannan kaupungin tarjoama menu EU-virkamiehille.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
43247Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.01