Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Keittiö mestarin huippuosaaminen mestarien itsensä kertomana
Julkaistu Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylä : 2009 ([Tampere] : Tampereen Yliopistopaino)
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ISSN 1456-2332 ; 100 Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja / Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ISSN 1456-2332 ; 100
Asiasana
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja / Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 1456-2332 ; 100.
ISBN 978-951-830-160-1 ( nid.)
*00001498nam a22003974a 4500
*0018283
*00520200525075504.0
*008090923s2009\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-830-160-1 ( nid.)
*035 $a27172
*035 $a(PrettyLib)0000027172
*0410 $afin$beng
*080 $aUDK:37
*080 $aUDK:641.5
*090 $aOMA:68.2
*1001 $aTurpeinen, Veijo.
*24510$aKeittiö mestarin huippuosaaminen mestarien itsensä kertomana /$cVeijo Turpeinen.
*260 $aJyväskylä :$bJyväskylän ammattikorkeakoulu,$c2009$e([Tampere] :$fTampereen Yliopistopaino)
*300 $a213 s.
*300 $bkuv.
*300 $c25 cm.
*4901 $aJyväskylän ammattikorkeakoulu,$x1456-2332 ;$v100
*4901 $aJyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja / Jyväskylän ammattikorkeakoulu,$x1456-2332 ;$v100
*650 7$aasiantuntijuus$2ysa
*650 7$aosaaminen$2ysa
*650 7$aammattitaito$2ysa
*650 7$aammatillinen kehitys$2ysa
*650 7$atyössäoppiminen$2ysa
*650 7$aaistit$2ysa
*650 7$asitoutuminen$2ysa
*650 7$akeittiö mestarit$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*8102 $aJyväskylän ammattikorkeakoulu,$x1456-2332 ;$v100
*830 0$aJyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja / Jyväskylän ammattikorkeakoulu,$x1456-2332 ;$v100.
*852 $lTURPEINEN
*979 $a0000027172
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kuvausta ei toistaiseksi saatavana