Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen
Julkaistu Restamark, Helsinki : 2009.
UDK-luokituskoodi
Painos
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Koskinen, Topi. Romero, Tomás.
ISBN
*00001050nam a22003494a 4500
*0018396
*00520200525075505.0
*008091106s2009\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-9185-61-3
*035 $a27447
*035 $a(PrettyLib)0000027447
*0410 $afin
*080 $aUDK:64.024
*080 $aUDK:658
*1001 $aAhonen, Jouni.
*24510$aOpas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen /$cJouni Ahonen, Topi Koskinen, Tomás Romero.
*250 $aViides uudistettu painos
*260 $aHelsinki :$bRestamark,$c2009.
*300 $a166 s.
*650 7$aravintolat $2ysa
*650 7$aperustaminen $2ysa
*650 7$aliikeideat$2ysa
*650 7$ayritystoiminta$2ysa
*650 7$aliiketoiminta$2ysa
*650 7$amarkkinointi$2ysa
*650 7$akilpailu$2ysa
*650 7$ahenkilöstösuunnittelu$2ysa
*650 7$ayritysstrategiat$2ysa
*650 7$aravitsemisala$2ysa
*7001 $aKoskinen, Topi.
*7001 $aRomero, Tomás.
*852 $lAHONEN
*979 $a0000027447
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
- Auttaa ymmärtämään liiketoimintasuunnitelman tarpeellisuuden ja sisällön - Helpottaa omien ideoiden konkretisointia liiketoimintasuunnitelmaksi - Auttaa testaamaan yrityksen toimivuuden ja kannattavuuden teoriassa - Opastaa laatimaan kattavan kirjallisen esityksen liiketoiminnasta - Neuvoo käytännön toimissa - Auttaa myymään yritysideaa sijoittajille Ravintolatoiminnan aloittaminen vaatii perusteellista suunnittelutyötä. Johdonmukaisin menetelmä sen toteuttamiseksi on laatia liiketoimintasuunnitelma. Tämän oppaan tarkoitus on auttaa tässä laadintatyössä. Opas on tarkoitettu ravintola-alan yrittäjän sekä alaa opiskelevan tarpeisiin. Sen ytimenä ovat esimerkkisuunnitelma sekä sen rinnalla kulkeva täyttöohjeistus, joiden avulla käydään läpi liiketoimintasuunnitelman osat kohta kohdalta. Liitteenä olevien Excel-laskentataulukoiden avulla voidaan suorittaa ravintolan suunnittelun peruslaskelmat. Liiketoiminnan oleellisimmat osat on purettu selkeään ja yksinkertaiseen muotoon, joten opas soveltuu monenlaiseen yritysideaan, niin ruokaravintolalle, drinkkibaarille kuin tanssiravintolallekin.