Gradian verkkokirjasto

Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Ahonen, Jouni.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen
Julkaistu
  • Restamark, Helsinki : 2009.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • Viides uudistettu painos
Ulkoasutiedot
  • 166 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Koskinen, Topi.
  • Romero, Tomás.
ISBN
  • 978-951-9185-61-3
*00001050nam a22003494a 4500
*0018396
*00520200525075505.0
*008091106s2009\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-9185-61-3
*035  $a27447
*035  $a(PrettyLib)0000027447
*0410 $afin
*080  $aUDK:64.024
*080  $aUDK:658
*1001 $aAhonen, Jouni.
*24510$aOpas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen /$cJouni Ahonen, Topi Koskinen, Tomás Romero.
*250  $aViides uudistettu painos
*260  $aHelsinki :$bRestamark,$c2009.
*300  $a166 s.
*650 7$aravintolat$2ysa
*650 7$aperustaminen$2ysa
*650 7$aliikeideat$2ysa
*650 7$ayritystoiminta$2ysa
*650 7$aliiketoiminta$2ysa
*650 7$amarkkinointi$2ysa
*650 7$akilpailu$2ysa
*650 7$ahenkilöstösuunnittelu$2ysa
*650 7$ayritysstrategiat$2ysa
*650 7$aravitsemisala$2ysa
*7001 $aKoskinen, Topi.
*7001 $aRomero, Tomás.
*852  $lAHONEN
*979  $a0000027447
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

- Auttaa ymmärtämään liiketoimintasuunnitelman tarpeellisuuden ja sisällön - Helpottaa omien ideoiden konkretisointia liiketoimintasuunnitelmaksi - Auttaa testaamaan yrityksen toimivuuden ja kannattavuuden teoriassa - Opastaa laatimaan kattavan kirjallisen esityksen liiketoiminnasta - Neuvoo käytännön toimissa - Auttaa myymään yritysideaa sijoittajille Ravintolatoiminnan aloittaminen vaatii perusteellista suunnittelutyötä. Johdonmukaisin menetelmä sen toteuttamiseksi on laatia liiketoimintasuunnitelma. Tämän oppaan tarkoitus on auttaa tässä laadintatyössä. Opas on tarkoitettu ravintola-alan yrittäjän sekä alaa opiskelevan tarpeisiin. Sen ytimenä ovat esimerkkisuunnitelma sekä sen rinnalla kulkeva täyttöohjeistus, joiden avulla käydään läpi liiketoimintasuunnitelman osat kohta kohdalta. Liitteenä olevien Excel-laskentataulukoiden avulla voidaan suorittaa ravintolan suunnittelun peruslaskelmat. Liiketoiminnan oleellisimmat osat on purettu selkeään ja yksinkertaiseen muotoon, joten opas soveltuu monenlaiseen yritysideaan, niin ruokaravintolalle, drinkkibaarille kuin tanssiravintolallekin.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
44635Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma64.024