Gradian verkkokirjasto

Etelä- ja Väli-Amerikan keittiö
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Nixon, Roderick.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Etelä- ja Väli-Amerikan keittiö
Julkaistu
  • Art House, Hki : 2007.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 534 s.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Närhi, Kati.
ISBN
  • 978-951-884-436-8
*00000735nam a22002534a 4500
*0018619
*00520200525075506.0
*008100203s2007\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-884-436-8
*035  $a28062
*035  $a(PrettyLib)0000028062
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.568
*1001 $aNixon, Roderick.
*24510$aEtelä- ja Väli-Amerikan keittiö /$cRoderick Nixon ; [kuvitus: Kati Närhi].
*260  $aHki :$bArt House,$c2007.
*300  $a534 s.
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$ajuomat$2ysa
*653  $aEtelä-Amerikka
*653  $aVäli-Amerikka
*7001 $aNärhi, Kati.
*852  $lNIXON
*979  $a0000028062
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Ensimmäinen kattava suomalainen keittokirja koko Etelä- ja Keski-Amerikan sekä Karibianmeren keittiöistä. Teos esittelee liki tuhannen reseptin avulla maittain koko latinalaisen Amerikan ruokakulttuurin rikkauden ja kirjon. Mukana on niin klassikko-ohjeita kuin vähemmänkin tunnettuja ruokalajeja. Ruokien valmistusaineet on pyritty valitsemaan niin, että niitä saa helposti suomalaisista kaupoista. Kirjoittaja Roderick Dixon on suomalainen, joka on kotoisin alun perin Englannista. Hän on kirjoittanut aiemmin useita keittokirjoja suomeksi. Art House julkaisee toukokuussa 2007 saman kirjoittajan teoksen Afrikkalainen keittokirja.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
45502Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568