Gradian verkkokirjasto

Syksyn satoa : osa 8 : tutustumme juuston tekemiseen ja kalasavustamon herkkuihin. Kuulet myös kuinka kirjolohet kasvavat lähiruuaksi ja mistä löytyy Kuohun kirkkaan lähteet.
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Syksyn satoa : osa 8 : tutustumme juuston tekemiseen ja kalasavustamon herkkuihin. Kuulet myös kuinka kirjolohet kasvavat lähiruuaksi ja mistä löytyy Kuohun kirkkaan lähteet.
Julkaistu
  • TV Jyväskylä, Jyväskylä : 2009.
UDK-luokituskoodi
Tiedostokohtaiset tiedot (elektronisen aineiston ominaisuudet)
  • DVD-videolevy (1 DVD-videolevy).
Ulkoasutiedot
  • 30, 02 min.
Asiasana
Yhteisönnimi
  • TV Jyväskylä.
*00000912ngm a22002774a 4500
*0018705
*00520200525075506.0
*007\\\|
*008100310s2009\\\\fi\|||||\|||||||||k|fin|c
*035  $a28331
*035  $a(PrettyLib)0000028331
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.5
*24500$aSyksyn satoa : osa 8 :$btutustumme juuston tekemiseen ja kalasavustamon herkkuihin. Kuulet myös kuinka kirjolohet kasvavat lähiruuaksi ja mistä löytyy Kuohun kirkkaan lähteet.
*256  $aDVD-videolevy (1 DVD-videolevy).
*260  $aJyväskylä :$bTV Jyväskylä,$c2009.
*300  $a30, 02 min.
*650 7$ajuusto$2ysa
*650 7$avalmistus$2ysa
*650 7$ajuustoteollisuus$2ysa
*650 7$akala$2ysa
*650 7$alähiruoka$2ysa
*650 7$alähdevesi$2ysa
*650 7$avesi$2ysa
*7102 $aTV Jyväskylä.
*852  $lSYKSYN
*979  $a0000028331
*999  $aMikroMarc$b[Videotallenne]$x5
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Vis
Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
46018Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.5