Gradian verkkokirjasto

Suomalaiset kalaherkut
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Lehtovaara, Tatu.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Suomalaiset kalaherkut
Julkaistu
  • Otava, Helsinki : 2010.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 159 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Heiskanen, Jukka.
ISBN
  • 978-951-1-24047-1
*00000737nam a22002534a 4500
*0018789
*00520200525075506.0
*008100406s2010\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-1-24047-1
*035  $a28546
*035  $a(PrettyLib)0000028546
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.55.04
*1001 $aLehtovaara, Tatu.
*24510$aSuomalaiset kalaherkut /$cTatu Lehtovaara ; valokuvat Jukka Heiskanen.
*260  $aHelsinki :$bOtava,$c2010.
*300  $a159 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akala$2ysa
*650 7$akalaruoat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aHeiskanen, Jukka.
*852  $lLEHTOVAARA
*979  $a0000028546
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Inspiroivia arki- ja juhlaherkkuja - keittokirja puhdasta luontoa ja itse pyydettyä kalaa arvostavalle kotikokille. Herkkusuiden toivekirjassa esitellään Suomen merkittävimmät ruokakalat, kerrotaan esikäsittelystä ja perehdytään erilaisiin valmistusmenetelmiin. Kotikokkeja rohkaistaan kokeilemaan sekä tuttuja että ennestään tuntemattomia ruoaksi sopivia kalalajeja. Monipuolisen, raikkaasti kuvitetun kirjan ohjeiden mukaan valmistuvat sekä nopeat ja helpot arkiruoat että veden kielelle tuovat juhlavat kalaherkut. Alku- ja pääruokien lisäksi kirjasta löytyvät kalan kanssa tarjottavat lisäkkeet ja juomasuositukset.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
46502Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.04