Gradian verkkokirjasto

Syötävän hyvä maustekirja : mausteet : valmistus, maut, käyttö, reseptit
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Iburg, Anne.
Yhtenäistetty nimeke
  • Dumont's lexicon of spices
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Syötävän hyvä maustekirja : mausteet : valmistus, maut, käyttö, reseptit
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : 2010.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 301 s.
Yleinen huomautus
  • Alanimeke kannessa: Alkuperä, maku, käyttö, reseptit.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Aarnio, Juuso.
ISBN
  • 978-952-220-265-9
*00000980nam a22003134a 4500
*0018869
*00520200525075507.0
*008100518s2010\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-220-265-9
*035  $a29081
*035  $a(PrettyLib)0000029081
*0410 $afin$heng
*080  $aUDK:633+635
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aIburg, Anne.
*24010$aDumont's lexicon of spices
*24510$aSyötävän hyvä maustekirja :$bmausteet : valmistus, maut, käyttö, reseptit /$cAnne Iburg, Juuso Aarnio.
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2010.
*300  $a301 s.
*500  $aAlanimeke kannessa: Alkuperä, maku, käyttö, reseptit.
*650 7$amausteet$2ysa
*650 7$amaustekasvit$2ysa
*650 7$ayrtit$2ysa
*650 7$akastikkeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akäyttö$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*7001 $aAarnio, Juuso.
*852  $lIBURG
*979  $a0000029081
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

- Historia sekä aromien ja käyttötapojen koko kirjo- Ainesosat, käyttö ja vaikutukset- Mausteet erilaisiin vaivoihin soveltuvina lääkkeinä- Useita yksinkertaisia ja herkullisia reseptejä- Monia muita kiehtovia asioita mausteiden maailmasta

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
47415Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.06