Gradian verkkokirjasto

Tee itse herkulliset hillot, hyytelöt ja marmeladit
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Tee itse herkulliset hillot, hyytelöt ja marmeladit
Julkaistu
  • Minerva, Jyväskylä : 2010.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 160 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Vihervuori, Marita.
ISBN
  • 978-952-492-370-5
*00000713nam a22002294a 4500
*0018873
*00520200525075507.0
*008100518s2010\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-492-370-5
*035  $a29086
*035  $a(PrettyLib)0000029086
*0410 $afin$hger
*080  $aUDK:641.55.14
*24500$aTee itse herkulliset hillot, hyytelöt ja marmeladit /$cSaksan kielestä kääntänyt Marita Vihervuori.
*260  $aJyväskylä :$bMinerva,$c2010.
*300  $a160 s.
*650 7$ahillot$2ysa
*650 7$ahyytelöt$2ysa
*650 7$amarmeladit$2ysa
*650 7$asäilöntä$2ysa
*7001 $aVihervuori, Marita.
*852  $lTEE
*979  $a0000029086
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Tämä huolellisesti suunniteltu reseptikokoelma tarjoaa ohjeet noin sataan hedelmäisenmakoisaan marmeladiin, hilloon ja hyytelöön, jotka on helppo itse valmistaa. Retki hillojen maailmaan alkaa perinteisistä mansikka- ja karhunvadelmahilloista, jatkuu hienostuneeseen hapankirsikka-suklaamarmeladiin ja ulottuu aina eksoottiseen persimoni-inkiväärimarmeladiin ja pippurilla maustettuun viikunahilloon. Tarkkojen perustietojen jälkeen syvennytään oleelliseen: hillon ja marmeladin valmistamiseen liittyvien monien vihjeitten ja vinkkien avulla jokainen levite onnistuu nopeasti ja varmasti. Hedelmien kausikalenteri kertoo kotimaisten ja eksoottisten hedelmien ja marjojen ihanteellisen säilöntäajankohdan. Herkullisen kauniit värikuvat ja selkeät ohjeet innostavat vaihtelevaan hillo- ja marmeladiherkutteluun. Itse tehdyt hedelmäluomukset ovat osoittautuneet myös mitä erinomaisimmiksi lahjaideoiksi.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
47420Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.14