Gradian verkkokirjasto

Leipäkirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Leipäkirja
Julkaistu
  • Maahenki, [Helsinki] : 2010.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 69 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Nuutila, Jaakko.
  • Mattila, Petteri.
ISBN
  • 978-952-5652-80-2
*00000719nam a22002414a 4500
*0018891
*00520200525075507.0
*008100604s2010\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-5652-80-2
*035  $a29254
*035  $a(PrettyLib)0000029254
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*24500$aLeipäkirja /$c[koonnut ja toimittanut] Jaakko Nuutila ; [kuvitus: Petteri Mattila].
*260  $a[Helsinki] :$bMaahenki,$c2010.
*300  $a69 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aleipä$2ysa
*650 7$aleipominen$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aNuutila, Jaakko.
*7001 $aMattila, Petteri.
*852  $lLEIPÄKIRJA
*979  $a0000029254
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Leipä on ruokakulttuurin perusta ja sillä on kautta aikojen ollut myös hyvin symbolinen arvo. Leipä tänä päivänä on yhä teollisemmin tuotettua ja sisältää tarpeettoman paljon lisä- ja säilöntäaineita. Tämä kirja on tehty sinulle, joka haluat tietää mitä syöt. Kirjassa on perusohjeet hyvin monenlaisiin leipiin, ja ohjeita soveltamalla saat luotua omat suosikkisi. Vaikka leipominen vaatii tunnetta ja luovuutta, vaatii se myös tarkkuutta - tämän vuoksi ohjeet on laadittu grammojen tarkkuudella! MTK:n ruoka-asiamies Jaakko Nuuttilan kirja jatkaa Maahengen pienten keittokirjojen sarjaa.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
47724Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.09