Gradian verkkokirjasto

Suuri intialainen keittokirja : 325 helppoa ja herkullista ruokaohjetta aidosta intialaisesta keittiöstä
Muistilista on tyhjä
Vis
Yhtenäistetty nimeke
  • Indian
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Suuri intialainen keittokirja : 325 helppoa ja herkullista ruokaohjetta aidosta intialaisesta keittiöstä
Julkaistu
  • Moreeni, [Vantaa] : 2010.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 2. p.
Ulkoasutiedot
  • 511 s.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Baljekar, Mridula.
  • Fernandez, Rafi.
  • Husain, Shehzad.
  • Kanani, Manisha.
  • Szalai, Kiti.
  • Allwright, Edward.
ISBN
  • 978-952-254-038-6
*00001073nam a22003254a 4500
*0018977
*00520200525075507.0
*008100812s2010\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-254-038-6
*035  $a29638
*035  $a(PrettyLib)0000029638
*0410 $afin$heng
*080  $aUDK:641/642
*1300 $aIndian
*24510$aSuuri intialainen keittokirja :$b325 helppoa ja herkullista ruokaohjetta aidosta intialaisesta keittiöstä /$cBaljukar. Mridula, Mridula Baljekar, Rafi Fernandez, Shehzad Husain, Manisha Kanani, Kiti Szalai, Edward Allwright.
*250  $a2. p.
*260  $a[Vantaa] :$bMoreeni,$c2010.
*300  $a511 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*653  $aIntia
*7001 $aBaljekar, Mridula.
*7001 $aFernandez, Rafi.
*7001 $aHusain, Shehzad.
*7001 $aKanani, Manisha.
*7001 $aSzalai, Kiti.
*7001 $aAllwright, Edward.
*852  $lSUURI
*979  $a0000029638
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Yksi maailman suosituimmista keittiöistä on intialainen. Taitava mausteiden käyttö ja monipuoliset ruoka-ainekset yhdistävät maata, jossa kulttuurien, uskontojen, ja kielien kirjo on valtava. Intialaisen keittiön herkulliset curryt, lassit, naanleivät ja pikkelssit ovat nykyään tuttuja myös länsimaissa. Intialaisen keittiön salaisuudet paljastuvat monipuolisesta keittokirjasta. Suuri intialainen keittokirja sisältää 325 ruokaohjetta, jotka voi toteuttaa myös suomalaisessa keittiössä. Seikkaperäisten ohjeiden sekä runsaan ja havainnollisen kuvituksen avulla valmistuvat perinteiset ja modernit intialaiset ruoat, aikaa vaativat ateriat sekä esimerkiksi intialaiset pikaruoat, kuten baltit. Keittokirja jakaantuu osiin, joissa esitellään esimerkiksi intialaisen keittiön monipuoliset liha-, kala- ja kasvisruoat sekä tietysti leivät, jälkiruoat ja juomat ohjeineen. Kirjan alussa johdatellaan tarkemmin intialaiseen keittotaitoon, aterioiden suunnitteluun sekä perusraaka-aineisiin mausteista palkokasveihin ja hedelmiin. Kirja sopii kaikille intialaisesta keittotaidosta kiinnostuneille. Se on myös mainio lahjakirja.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
48441Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568