Gradian verkkokirjasto

Annos ja asiakas : ravitsemisalan matematiikkaa ja ammattilaskentaa
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Vuorenmaa, Sinikka.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Annos ja asiakas : ravitsemisalan matematiikkaa ja ammattilaskentaa
Julkaistu
  • WSOYpro, Helsinki : 2010.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 4. uud. p.
Ulkoasutiedot
  • 293 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Peltola, Mikko.
ISBN
  • 978-951-0-36571-7
*00001191nam a22003734a 4500
*0019172
*00520200525075508.0
*008101108s2010\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-0-36571-7
*035  $a30184
*035  $a(PrettyLib)0000030184
*0410 $afin
*080  $aUDK:51/54
*1001 $aVuorenmaa, Sinikka.
*24510$aAnnos ja asiakas :$bravitsemisalan matematiikkaa ja ammattilaskentaa /$cSinikka Vuorenmaa, Mikko Peltola.
*250  $a4. uud. p.
*260  $aHelsinki :$bWSOYpro,$c2010.
*300  $a293 s.
*650 7$amatematiikka$2ysa
*650 7$aravitsemisala$2ysa
*650 7$ahotellit$2ysa
*650 7$avaluutta$2ysa
*650 7$aprosenttilasku$2ysa
*650 7$amittayksiköt$2ysa
*650 7$ahinnat$2ysa
*650 7$avarastonvalvonta$2ysa
*650 7$abudjetointi$2ysa
*650 7$ahinnoittelu$2ysa
*650 7$aarvonlisävero$2ysa
*650 7$amyyntivoitot$2ysa
*7001 $aPeltola, Mikko.
*852  $lVUORENMAA
*979  $a0000030184
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Ammatillinen koulutus Kirjassa yhdistyvät matemaattiset taidot, ammatin hallinta ja yrityksen toiminta sekä kannattavuus yhdeksi kokonaisuudeksi. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammatillisiin perusopintoihin. Sisältö: · ammattilaskennan teoriaa ja esimerkkejä · runsaasti eritasoisia tehtäviä · tehtävien vastaukset · ravitsemisalan yritystoimintaa ja kannattavuutta · koeaineisto vastauksineen.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
49880Lainassa17.02.2023Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma51/54
49881Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma51/54
71301Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma51/54