Gradian verkkokirjasto

Kiehuu! : uusi suomalainen keittiö
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Lindgren, Christer.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kiehuu! : uusi suomalainen keittiö
Julkaistu
  • Otava, Helsinki : 2010.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 293 s.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Repo, Sami.
ISBN
  • 978-951-1-23098-4
*00000863nam a22003014a 4500
*0019204
*00520200525075508.0
*008101124s2010\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-1-23098-4
*035  $a30265
*035  $a(PrettyLib)0000030265
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aLindgren, Christer.
*24510$aKiehuu! :$buusi suomalainen keittiö /$cChrister Lindgren ; [valokuvat: Sami Repo].
*260  $aHelsinki :$bOtava,$c2010.
*300  $a293 s.
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$agastronomia$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aekologisuus$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akokit$2ysa
*653  $aSuomi
*7001 $aRepo, Sami.
*852  $lLINDGREN
*979  $a0000030265
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Millainen on kulinaristin 2010-luvun ruokafilosofia? Visuaalisesti komean tietokirjan kantavina ajatuksina ovat eettinen tuotanto ja ekologia Lähiruoka, luomutuotanto, maatiaiseläimet ja -kasvit, suomalaisen luonnon villivihannekset - 2010-luvun suomalaista ruokakulttuuria ja -filosofiaa käsittelevän kirjan kuvitetuissa artikkeleissa keskitytään julkisuudessa esillä oleviin virtauksiin. Huomioon otetaan kuitenkin myös uuden keittiön kansainväliset vaikutteet. Vankan tietopaketin kruunaavat ruokaohjeet. Viisitoista suomalaista huippukokkia on laatinut kirjaan oman menun tai muun ruokakokonaisuuden.

Lähetä