Gradian verkkokirjasto

Ruokatorstain joulu
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Bäcksbacka, Katja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Ruokatorstain joulu
Julkaistu
  • HS-kirjat, [Helsinki] : 2010.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 108 s.
Yleinen huomautus
  • Ruokaohjeet julkaistu aiemmin Helsingin sanomissa, pääosin 2005-2010.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Johansson, Teppo.
  • Viljakainen, Timo.
ISBN
  • 978-952-5557-35-0
*00000938nam a22003014a 4500
*0019259
*00520200525075508.0
*008101221s2010\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-5557-35-0
*035  $a30420
*035  $a(PrettyLib)0000030420
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aBäcksbacka, Katja.
*24510$aRuokatorstain joulu /$cKatja Bäcksbacka, Teppo Johansson, Timo Viljakainen.
*260  $a[Helsinki] :$bHS-kirjat,$c2010.
*300  $a108 s.
*500  $aRuokaohjeet julkaistu aiemmin Helsingin sanomissa, pääosin 2005-2010.
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aleipominen$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$ajoulu$2ysa
*650 7$apikkujoulut$2ysa
*650 7$auusivuosi$2ysa
*7001 $aJohansson, Teppo.
*7001 $aViljakainen, Timo.
*852  $lBÄCKSBACKA
*979  $a0000030420
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Helsingin Sanomien ruokasivuilla on vuosien varrella julkaistu paljon jouluisia ruokaohjeita, joiden avulla ovat syntyneet niin joulun klassikot kuin vähän uudemmatkin juhlaherkut. Ruokasivujen toimittaja Katja Bäcksbacka on nyt koonnut jouluruokaohjeista parhaat kirjaksi, jonka avulla joulumenyiden suunnittelu ja toteutus on entistäkin helpompaa. Upeasti kuvitettua ruokaosuutta täydentää Helsingin Sanomien viiniasiantuntijan Jouko Mykkäsen opas, jonka neuvoilla jouluruokien kumppaniksi on helppo löytää oikeat viinit.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
50461Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.13