Gradian verkkokirjasto

Käytännön henkilöstöjohtaminen majoitus- ja ravintola-alalla
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Eräsalo, Ulla.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Käytännön henkilöstöjohtaminen majoitus- ja ravintola-alalla
Julkaistu
  • Restamark, Helsinki : 2011.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 2. päivitetty ja tark. p.
Ulkoasutiedot
  • 175 s.
Asiasana
ISBN
  • 978-951-9185-74-3
*00001238nam a22003974a 4500
*0019369
*00520200525075509.0
*008110222s2011\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-9185-74-3
*035  $a30667
*035  $a(PrettyLib)0000030667
*0410 $afin
*080  $aUDK:64.024
*1001 $aEräsalo, Ulla.
*24510$aKäytännön henkilöstöjohtaminen majoitus- ja ravintola-alalla /$cUlla Eräsalo.
*250  $a2. päivitetty ja tark. p.
*260  $aHelsinki :$bRestamark,$c2011.
*300  $a175 s.
*650 7$ahotelliala$2ysa
*650 7$aravintola-ala$2ysa
*650 7$ahenkilöstöjohtaminen$2ysa
*650 7$ahenkilöstösuunnittelu$2ysa
*650 7$arekrytointi$2ysa
*650 7$ahenkilöstöhankinta$2ysa
*650 7$atyöhönotto$2ysa
*650 7$atyösopimus$2ysa
*650 7$atyösuhde$2ysa
*650 7$aperehdyttäminen$2ysa
*650 7$atyöaika$2ysa
*650 7$apalkkahallinto$2ysa
*650 7$aviestintä$2ysa
*650 7$atiedotus$2ysa
*650 7$ahenkilöstö$2ysa
*650 7$akehittäminen$2ysa
*852  $lERÄSALO
*979  $a0000030667
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Asiakaspalvelu on palveluyrityksen ydintoiminto: henkilökunta tekee bisneksen. Siksi henkilöstön johtamisessa onnistuminen on olennaisen tärkeää. Työehtosopimuksen säännökset ja tessin tarjoamat mahdollisuudet toiminnan tehostamiseen käydään kirjassa läpi selkeästi ja havainnollisesti. Niiden rinnalla käsitellään käytännönläheisesti henkilöstöjohtamisen eri osa-alueet. Aiheina mm. henkilöstö- ja työaikasuunnittelu, työsopimus ja työsuhde, palkka ja palkkahallinto sekä henkilöstön kehittäminen.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
51166Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma64.024
51691Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma64.024