Gradian verkkokirjasto

Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Parkkinen, Kirsti.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Julkaistu
  • Restamark, Helsinki : 2010.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 270 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Rautavirta, Kaija.
ISBN
  • 978-951-9185-67-5
*00001905nam a22006614a 4500
*0019402
*00520200525075509.0
*008110308s2010\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-9185-67-5
*035  $a30755
*035  $a(PrettyLib)0000030755
*0410 $afin
*080  $aUDK:664
*080  $aUDK:51/54
*1001 $aParkkinen, Kirsti.
*24510$aUtelias kokki :$belintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle /$cKirsti Parkkinen, Kaija Rautavirta.
*260  $aHelsinki :$bRestamark,$c2010.
*300  $a270 s.
*650 7$aelintarvikekemia$2ysa
*650 7$aelintarviketieteet$2ysa
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$aruoka-aineet$2ysa
*650 7$akasvikset$2ysa
*650 7$apalkokasvit$2ysa
*650 7$asienet$2ysa
*650 7$aperuna$2ysa
*650 7$avilja$2ysa
*650 7$aleipä$2ysa
*650 7$aleivonnaiset$2ysa
*650 7$amaito$2ysa
*650 7$amaitovalmisteet$2ysa
*650 7$akananmuna$2ysa
*650 7$aliha$2ysa
*650 7$alihavalmisteet$2ysa
*650 7$akala$2ysa
*650 7$aäyriäiset$2ysa
*650 7$aravintorasvat$2ysa
*650 7$asokeri$2ysa
*650 7$amakeutusaineet$2ysa
*650 7$asuola$2ysa
*650 7$amausteet$2ysa
*650 7$asuklaa$2ysa
*650 7$aalkoholi$2ysa
*650 7$akahvi$2ysa
*650 7$atee$2ysa
*650 7$akemia$2ysa
*650 7$avesi$2ysa
*650 7$ahiilihydraatit$2ysa
*650 7$arasvat$2ysa
*650 7$alipidit$2ysa
*650 7$aproteiinit$2ysa
*650 7$avalkuaisaineet$2ysa
*650 7$avitamiinit$2ysa
*650 7$akivennäisaineet$2ysa
*7001 $aRautavirta, Kaija.
*852  $lPARKKINEN
*979  $a0000030755
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Suositusta Utelias Kokki -kirjasta on tehty kokonaisuudessaan tarkistettu ja ajantasaistettu painos samalla kun kirjan kuvitus ja kannet on laitettu uuteen uskoon. Kirjassa on jonkin verran aivan uutta tietoa, jonka vuoksi kirjan nimi on muutettu muotoon Utelias Kokki, elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
51339Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664