Gradian verkkokirjasto

Oikean ruoan ohjeet : syöjän käsikirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Pollan, Michael.
Yhtenäistetty nimeke
  • Food rules
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Oikean ruoan ohjeet : syöjän käsikirja
Julkaistu
  • Atena, Jyväskylä : 2011.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 166 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Ohinmaa, Tiina.
ISBN
  • 978-951-796-737-2
*00000851nam a22002894a 4500
*0019439
*00520200525075509.0
*008110310s2011\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-796-737-2
*035  $a30795
*035  $a(PrettyLib)0000030795
*0410 $afin$heng
*080  $aUDK:613
*1001 $aPollan, Michael.
*24010$aFood rules
*24510$aOikean ruoan ohjeet :$bsyöjän käsikirja /$cMichael Pollan ; suomentanut Tiina Ohinmaa.
*260  $aJyväskylä :$bAtena,$c2011.
*300  $a166 s.
*650 7$aravitsemus$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aterveellisyys$2ysa
*650 7$aravitsemustiede$2ysa
*650 7$akritiikki$2ysa
*650 7$aravinto$2ysa
*650 7$aterveysvaikutukset$2ysa
*7001 $aOhinmaa, Tiina.
*852  $lPOLLAN
*979  $a0000030795
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Syömisen ei tarvitse olla monimutkaista, vaikka nykydieetit ja ravintosuositukset hankaloittavat niinkin yksinkertaista asiaa kuin ruokaa. Oikean ruoan ohjeet toivottaa yksinkertaisen syömisen jälleen tervetulleeksi. Kuuteenkymmeneenneljään syömiseen liittyvään ohjeeseen keskittyvä pieni teos on ytimekäs ja nerokas. Kirja pohjautuu bestseller-kirjailija Michael Pollanin aiempaan teokseen Oikean ruoan puolesta, ja sen ohjeet ovat kiteytettyjä muistisääntöjä päivittäisiin ruokavalintoihin. Ohjeet esitetään kirjassa ohje per sivu -tahdilla: ensin kerrotaan ohje ja sitten se selitetään napakasti ja vankkaan tietotaustaan pohjautuen. Ohjeiden aiheet käsittelevät syömistottumuksiamme edeten kulttuurisista lähtökohdistamme helposti toteutettaviin ruokavalintoihimme saakka. Michael Pollanin edellinen kirja Oikean ruoan puolesta (2009) on ollut ravisteleva lukukokemus tuhansille suomalaisille. Pollanin motto - "Syö ruokaa. Sopivasti. Lähinnä kasviksia." - on iskostunut lukijoiden mieleen. Teolliset ruokamössöt ovat vaihtuneet kunnon ruokaan, ja ravintoainekikkailun tilalle on tullut yksinkertaisuus. Ruokailu vaatii tervettä järkeä ja selkeitä, yksinkertaisia sääntöjä, sellaisia joita Oikean ruoan ohjeet tarjoaa. Toimittaja Michael Pollan on tiede- ja ympäristöjournalismin professori Berkeleyssä. Oikean ruoan ohjeet -oppaan oikeudet on myyty 21 maahan.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
51397Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma612/613