Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu A la carte kirjat, Helsinki : 2010.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Yleinen huomautus Teksti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
ISBN
*00000931nam a22002894a 4500
*0019446
*00520200525075509.0
*008110310s2010\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-5913-03-3
*035 $a30804
*035 $a(PrettyLib)0000030804
*0410 $afin$aswe$aeng
*080 $aUDK:641/642
*1001 $aStenros, Manne.
*24510$aÅland à la carte /$c[editor: Manne Stenros ; photographs: Manne Stenros ; translation: Bellcrest Translations ltd].
*260 $aHelsinki :$bA la carte kirjat,$c2010.
*300 $a94 s.
*500 $aTeksti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$agastronomia$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aravintolat $2ysa
*650 7$amatkailukohteet$2ysa
*653 $aAhvenanmaa
*852 $lÅLAND
*979 $a0000030804
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Ahvenanmaa on edelleen voimakkaasti sidoksissa merenkulkuun, mutta kasvavassa määrin myös matkailuun. Elintarvikkeiden myynnin lisäksi on tärkeää osata jalostaa saariston ainutlaatuiset raaka-aineet makuelämyksiksi. Kirjan ruoat ovat Ahvenanmaan parhaiden keittiömestareiden valmistamia. Heinäkuussa 2010 sukeltajat löysivät Föglön vesiltä hylyn ja sisällöltään arvokkaaksi. Hylystä on löydetty 70 pulloa maailman vanhinta samppanjaa. Åland á la carte kirjassa esitellään hylystä löytyneet juomat, joiden arvo on arvaamaton. Tekstit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.