Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Maahenki, Helsinki : 2011.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Nuutila, Jaakko. Launis, Mika.
ISBN
*00000778nam a22002654a 4500
*0019513
*00520200525075509.0
*008110325s2011\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-5870-20-6
*035 $a31000
*035 $a(PrettyLib)0000031000
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642
*24500$aRiista kirja /$c[koonnut ja toimittanut] Jaakko Nuutila ; piirrokset: Mika Launis.
*260 $aHelsinki :$bMaahenki,$c2011.
*300 $a96 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$ariista ruoat$2ysa
*650 7$ariista $2ysa
*650 7$aliharuoat$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aNuutila, Jaakko.
*7001 $aLaunis, Mika.
*852 $lRIISTA KIRJA
*979 $a0000031000
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Maassamme on metsästetty yhtä kauan aikaa kuin täällä on asuttukin. Riista on ollut aina meille suomalaisille tärkeä ravinnonlähde. Sitä se on nykyäänkin sen lisäksi, että se on myös hauska harrastus. Riista on arvokas ja arvostettu raaka-aine, ja se tulee valmistaa sen makua kunnioittaen. Kirjassa opetetaan käsittelemään saalista sen pyynnin jälkeen sekä annetaan keskeisiä riistaruokaohjeita arkeen ja juhlaan.
Keittiömestari Jaakko Nuutila on suomalaisen ruokakulttuurin, lähiruoan ja luomun puhemies. Hänen kirjoistaan välittyvät niin kokin kädentaidot, akateemiset tiedot kuin suuren perheen isän käytännönläheisyyskin. Nuutila on jatkanut pienten keittokirjojen sarjaa jo soppakirjalla, leipäkirjalla, makkarakirjalla ja nyt riistakirjalla. Kirjassa on Mika Launiksen piirroskuvitus.