Gradian verkkokirjasto

Kahvipöydän kauneimmat kakut
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Cairns, Fiona.
Yhtenäistetty nimeke
  • Bake & decorate
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kahvipöydän kauneimmat kakut
Julkaistu
  • Moreeni, [Vantaa] : 2011.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 208 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Szalai, Kiti.
  • Hynd, Laura.
ISBN
  • 978-952-254-046-1
*00000888nam a22003014a 4500
*0019531
*00520200525075509.0
*008110329s2011\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-254-046-1
*035  $a31056
*035  $a(PrettyLib)0000031056
*0410 $afin$heng
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aCairns, Fiona.
*24010$aBake & decorate
*24510$aKahvipöydän kauneimmat kakut /$cFiona Cairns ; suomentanut Kiti Szalai ; valokuvat: Laura Hynd.
*260  $a[Vantaa] :$bMoreeni,$c2011.
*300  $a208 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aleipominen$2ysa
*650 7$aleivonnaiset$2ysa
*650 7$apikkuleivät$2ysa
*650 7$akakut$2ysa
*650 7$akoristelu$2ysa
*7001 $aSzalai, Kiti.
*7001 $aHynd, Laura.
*852  $lCAIRNS
*979  $a0000031056
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Hämmästytä ja hemmottele ystäviäsi ihastuttavilla herkkupaloilla! Leipominen on nyt suositumpaa kuin koskaan. Näyttävien kakkujen leipominen ja kuorruttaminen saattaa pelottaa kokematonta leipojaa ja tuntua sekä aikaa että rahaa vievältä. Englantilainen leipuri-kondiittori Fiona Cairns suorastaan pulppuaa uusia ideoita, joiden avulla aloittelijakin osaa valmistaa suussasulavia ja silmiähiveleviä leivonnaisia - paljon edullisemmin kuin uskoisikaan. Kirjan sisältö jakautuu kahteen osaan, leivontaan ja koristeluun. Leivontaosiossa on yli 30 herkullista kakku- ja pikkuleipäreseptiä, jotka toimivat sellaisenaankin. Koristeluosio tarjoaa yli 50 lumoavaa vaihtoehtoa isojen ja pienten kakkujen sekä pikkuleipien viimeistelyyn ja esillepanoon: meheviä suklaakakkuja, eksoottisia hedelmäkakkuja, juhlavia kerroskakkuja, mielikuvituksellisia kuppikakkuja, koristeellisia keksejä... Kirja opastaa myös raaka-aineiden, leivontavälineiden ja muiden tarvikkeiden valinnassa ja antaa koko joukon hyviä vinkkejä, joilla leipominen muuttuu entistä helpommaksi. Jokainen kirjan resepti on jo itsessään klassikon veroinen, ja muutaman yksinkertaisen koristeluniksin opittuaan voi kotileipojakin yllättää joka kerta uudella mestariteoksella, joka kruunaa minkä tahansa kahvipöydän. Fiona Cairns oppi kondiittorintaitonsa Hambleton Hallin Michelin-palkitussa ravintolassa. Hän on toimittanut kakkuja Fortnum & Masonille 15 vuoden ajan, ja hänen yrityksensä leipoo nykyään vuosittain 750 000 yksilöllisesti koristeltua kakkua mm. Harrodsin ja Selfridgesin tavarataloille. Menestyksestään huolimatta Fiona on säilyttänyt intohimonsa kotileivonnaisiin ja leipoo edelleen kotona ystäviensä ja perheensä iloksi.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
51703Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma641.55.09