Gradian verkkokirjasto

Karppaus : välimeren ruokaa - opas & keittokirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Schück, Cathrine.
Yhtenäistetty nimeke
  • LCHF för tjejer
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Karppaus : välimeren ruokaa - opas & keittokirja
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : 2011.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 160 s.
Yleinen huomautus
  • Kannessa ja selässä myös: LCHF - low carb high fat.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Litsfeldt, Lars-Erik.
  • Vuento, Sirpa.
ISBN
  • 978-952-220-388-5
*00001272nam a22003974a 4500
*0019709
*00520200525075510.0
*008110511s2011\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-220-388-5
*035  $a31428
*035  $a(PrettyLib)0000031428
*0410 $afin$hswe
*080  $aUDK:613
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aSchück, Cathrine.
*24010$aLCHF för tjejer
*24510$aKarppaus :$bvälimeren ruokaa - opas & keittokirja /$c[Cathrine Schûck & Lars-Erik Litsfeldt ; kääntäjä: Sirpa Vuento].
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2011.
*300  $a160 s.
*500  $aKannessa ja selässä myös: LCHF - low carb high fat.
*650 7$avähähiilihydraattinen ruokavalio$2ysa
*650 7$apainonhallinta$2ysa
*650 7$aruokavaliot$2ysa
*650 7$aerikoisruokavaliot$2ysa
*650 7$aravintoaineet$2ysa
*650 7$ahiilihydraatit$2ysa
*650 7$arasvat$2ysa
*650 7$aterveysvaikutukset$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*653  $aVälimeren alue
*653  $aEtelä-Eurooppa
*7001 $aLitsfeldt, Lars-Erik.
*7001 $aVuento, Sirpa.
*852  $lSCHÜCK
*979  $a0000031428
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Karppausta Välimeren tapaan - nyt on loistava mahdollisuus perehtyä kahteen ruokamaailmaan yhdellä kertaa! Uusi opas & keittokirja yhdistää Välimeren ruoan ja vähähiilihydraattisen ruokavalion parhaat puolet, kun runsaasti lihaa, kalaa ja oliiviöljyä sisältävä välimerellisyys kohtaa pohjoismaisen muunnelman kivikautisesta ruokavaliosta. Kirjan kuvat on otettu kauniilla Mallorcan saarella, ja Välimeri on koko ajan läsnä kirjan sivuilla. Reseptit on laatinut kokenut ja taitava keittiömestari Cathrine Schuck. Asiantuntevan johdannon karppauksesta on kirjoittanut Lars-Erik Litsfeldt. Mukana on myös muutamia lyhyitä tositarinoita siitä, kuinka vähähiilihydraattinen ruokavalio on parantanut esimerkkihenkilöiden elämänlaatua.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
52213Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.56