Gradian verkkokirjasto

Viinit : yhdistä ruoka ja juoma
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Viinit : yhdistä ruoka ja juoma
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : 2011.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 198 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Pakarinen, Lasse.
  • Kekäläinen, Sanna.
  • Pasanen, Reetta.
ISBN
  • 978-952-220-426-4
*00000793nam a22002534a 4500
*00112087
*00520200525075518.0
*008110816s2011\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-220-426-4
*035  $a34752
*035  $a(PrettyLib)0000034752
*0410 $afin
*080  $aUDK:663.2
*24500$aViinit :$byhdistä ruoka ja juoma /$c[teksti Lasse Pakarinen ; reseptit ja kuvajärjestelyt Sanna Kekäläinen ; kuvat Reetta Pasanen].
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2011.
*300  $a198 s.
*650 7$aviinit$2ysa
*650 7$ajuomat$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aalkoholijuomat$2ysa
*7001 $aPakarinen, Lasse.
*7001 $aKekäläinen, Sanna.
*7001 $aPasanen, Reetta.
*852  $lPAKARINEN
*979  $a0000034752
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Tuntuuko viinin ja ruoan yhdistäminen vaikealta? Valitsetko aina samanlaisia viinejä ruokalajistariippumatta? Viinit - yhdistä ruoka ja juoma on kirja, joka inspiroi uusien yhdistelmien kokeilemiseen. Kirja esittelee 15 viinien päätyyliä, joiden kautta viinien erojen hahmottaminen on yksinkertaista. Kirja esittelee kuhunkin tyyliin kuuluvat viinityypit ja antaa Alkon valikoimasta konkreettisia ehdotuksia, joista maistamisen voi aloittaa. Lähtökohtana on ennen kaikkea erityylisten viinien yhdistäminenruokaan. Siksi kirjan viinillistä sisältöä täydentävät modernin herkulliset, kotikeittiöön soveltuvat reseptit sekä upeat kuvat. Kirjassa on myös yleistietoa siitä, mitkä eri asiat vaikuttavat viinityylien muodostumiseen sekä siitä, millaiset vakiintuneet säännöt ylipäätään ohjaavat viinin ja ruoan yhdistämistä. Viinin tarjoilusta kotioloissa on siitäkin oma osionsa.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
62884Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma663.2