Gradian verkkokirjasto

Espanjalainen keittiö
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Aris, Pepita.
Yhtenäistetty nimeke
  • Spanish food and cooking
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Espanjalainen keittiö
Julkaistu
  • Gummerus, [Helsinki] : 2010.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 2. p.
Yleinen huomautus
  • Suomennos Sirkka Salonen s. 93-256.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Bergroth, Riitta.
  • Salonen, Sirkka.
ISBN
  • 978-951-20-6640-7
*00000880nam a22002894a 4500
*00114750
*00520200525075523.0
*008111202s2010\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-20-6640-7
*035  $a37995
*035  $a(PrettyLib)0000037995
*0410 $afin$heng
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aAris, Pepita.
*24010$aSpanish food and cooking
*24510$aEspanjalainen keittiö /$cPepita Aris ; suomennos: Riitta Bergroth, Sirkka Salonen.
*250  $a2. p.
*260  $a[Helsinki] :$bGummerus,$c2010.
*500  $aSuomennos Sirkka Salonen s. 93-256.
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*653  $aEspanja
*7001 $aBergroth, Riitta.
*7001 $aSalonen, Sirkka.
*852  $lARIS
*979  $a0000037995
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Tämä kirja vie makumatkalle espanjalaiseen keittiöön. Kirja alkaa katsauksella maan historiaan jaeri alueisiin Pyreneiltä Baleaareille ja esittelee herkulliset raaka-aineet - oliivit, viini, juustot, vihannekset, yrtit, riista, makkarat ja meren antimet.Kirjaan on koottu yhteensä 150 perinteistä reseptiä, ja ne on ryhmitelty seuraavasti: tapas-ruoat,keitot, salaatit, riisi ja pasta, kala, kana, liha, jälkiruoat ja leivonta. Vastustamattomat ruokakuvatinnostavat kokeilemaan!

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
65459Lainassa31.05.2024Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568