Henkilönnimi
Yhtenäistetty nimeke
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Gummerus, [Helsinki] : 2007.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
ISBN
*00000838nam a22002894a 4500
*00114751
*00520200525075523.0
*008111202s2007\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-20-7277-4
*035 $a37996
*035 $a(PrettyLib)0000037996
*0410 $afin$heng
*080 $aUDK:641/642
*1001 $aMilton, Jane.
*24010$aMexican cooking
*24510$aMeksiko lainen keittiö /$cJane Milton ; suomentanut Tuija Tuomaala.
*260 $a[Helsinki] :$bGummerus,$c2007.
*300 $a256 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruoka-aineet$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*653 $aMeksiko
*7001 $aTuomaala, Tuija.
*852 $lMILTON
*979 $a0000037996
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Meksikolainen ruoka kuvastaa maan kulttuuria: se on värikästä, runsasta, kiihottavaa ja ilottelevaa. Pohjoisen villeistä ja jylhistä maisemista aina hiostavan kuumaan etelään tämä valtava maa tarjoaa makunautintojen juhlaa. Asiantuntevaksi oppaaksi makumatkalle sopii tämä teos, jossa on ruokaohjeiden lisäksi laaja katsaus meksikolaisen keittiön tyypillisiin raaka-aineisiin, ruokakulttuuriin ja -perinteeseen. 150 reseptin joukosta löytyy ohjeita niin alkupaloihin pikantteine salsoineen ja tulisine suolapaloineen kuin pääruokiin tirisevine lihoineen ja hyväntuoksuisine kaloineen. Mukana on värikkäitä ja eksoottisia kasvisruokia, hekumallisen hyviä jälkiruokia sekä kaikenlaisia juomia päihdyttävistä tequilacocktaileista paksuun, vaahtoavan meksikolaiseen kaakaoon. Tämän kokoelman ruoat ovat näyttävää tarjottavaa mutta helppoja valmistaa. Ohjeita havainnollistavat valokuvat ruoanvalmistuksen eri vaiheista. Suosittelemme rohkeille kokkaajille.