Gradian verkkokirjasto

Basic facts of food hygiene
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Basic facts of food hygiene
Julkaistu
  • SEFO-konsultointi, Helsinki : 2009.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 2nd ed.
Ulkoasutiedot
  • 40 s. : kuv. ; 21 cm.
Yleinen huomautus
  • Elintarvikehygienian perusteet.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Laukkanen, Marja.
  • Hukki, Outi.
  • Toivonen, Anu.
ISBN
  • 978-952-99108-6-1
*00001118nam a22003254a 4500
*00115236
*00520200525075525.0
*008120420s2009\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a978-952-99108-6-1
*035  $a39187
*035  $a(PrettyLib)0000039187
*0410 $aeng
*080  $aUDK:664
*24500$aBasic facts of food hygiene /$c[original Finnish text Marja Laukkanen ; translation first edition Outi Hukki ; second edition alterations and additions Anu Toivonen].
*250  $a2nd ed.
*260  $aHelsinki :$bSEFO-konsultointi,$c2009.
*300  $a40 s. :$bkuv. ;$c21 cm.
*500  $aElintarvikehygienian perusteet.
*650 7$aelintarvikehygienia$2ysa
*650 7$aelintarviketurvallisuus$2ysa
*650 7$aelintarvikevalvonta$2ysa
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$akäsittely$2ysa
*650 7$ahygienia$2ysa
*650 7$apuhtaus$2ysa
*7001 $aLaukkanen, Marja.
*7001 $aHukki, Outi.
*7001 $aToivonen, Anu.
*852  $lBASIC
*979  $a0000039187
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Repetitionbook (40 pages) helps you to update your knowledge on food hygiene and to study for the Finnish Hygiene Proficiency examination. Layout and illustration are identical with the Finnish original Elintarvikehygienian perusteet.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
68152Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664
68153Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664