Gradian verkkokirjasto

Huomisen opetusravintola : ravintola Tallin kehittäminen
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Mentula, Minna-Mari.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Huomisen opetusravintola : ravintola Tallin kehittäminen
Julkaistu
  • Mikkelin ammattikorkeakoulu, Mikkeli : 2010.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 103 s. : kuv. ; 25 cm.
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Tutkimuksia ja raportteja / Mikkelin ammattikorkeakoulu. A, ISSN 1795-9438 ; A
Yleinen huomautus
  • Perustuu tekijän AMK-opinnäytetyöhön Mikkelin ammattikorkeakoulun restonomin (ylempi AMK) -tutkintoon 2009. Myös verkkojulkaisuna ISBN 978-951-588-284-4 (PDF).
Asiasana
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke
  • Tutkimuksia ja raportteja / Mikkelin ammattikorkeakoulu. A, 1795-9438 ; A.
ISBN
  • 978-951-588-283-7
*00001327nam a22003494a 4500
*00115647
*00520200525075527.0
*008121005s2010\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-588-283-7
*035  $a39809
*035  $a(PrettyLib)0000039809
*0410 $afin
*080  $aUDK:658
*080  $aUDK:64
*1001 $aMentula, Minna-Mari.
*24510$aHuomisen opetusravintola :$bravintola Tallin kehittäminen /$cMinna-Mari Mentula.
*260  $aMikkeli :$bMikkelin ammattikorkeakoulu,$c2010.
*300  $a103 s. :$bkuv. ;$c25 cm.
*4901 $aTutkimuksia ja raportteja / Mikkelin ammattikorkeakoulu. A,$x1795-9438 ;$vA
*500  $aPerustuu tekijän AMK-opinnäytetyöhön Mikkelin ammattikorkeakoulun restonomin (ylempi AMK) -tutkintoon 2009. Myös verkkojulkaisuna ISBN 978-951-588-284-4 (PDF).
*650 7$aravintolat$2ysa
*650 7$aravitsemisala$2ysa
*650 7$aopetus$2ysa
*650 7$aopetuskeittiöt$2ysa
*650 7$aammattikorkeakoulut$2ysa
*650 7$arestonomit$2ysa
*650 7$aopiskelijat$2ysa
*650 7$atyöharjoittelu$2ysa
*650 7$aoppimisympäristö$2ysa
*650 7$akehittäminen$2ysa
*830 0$aTutkimuksia ja raportteja / Mikkelin ammattikorkeakoulu.$nA,$x1795-9438 ;$vA.
*852  $lMENTULA
*979  $a0000039809
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Ravintola Talli on Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:n omistama opetusravintola, joka tuottaa ravintolapalveluita ulkopuolisille asiakasryhmille, henkilöstölle ja vieraille. Ravintola toimii restonomiopiskelijoiden oppimisympäristönä ja ammattikorkeakoulun edustusravintolana. Mentulan tutkimuksen tavoitteina on 1) tehdä vaihtoehtoisia kehityspolkuja Ravintola Tallin oppimisympäristön kehittämiseksi tulevaisuudentutkimuksen avulla 2) selvittää työelämän sidosryhmien tarpeet Etelä-Savossa ja kerätä alueellisia kehitysideoita Huomisen opetusravintola -konseptin tueksi 3) rakentaa ekspansiivinen oppimisen malli ja tuottaa vuosittaisia kehityssyklejä tutkimuksesta nousevien kehityspolkujen avulla. Tutkimuksessa oli mukana asiantuntijoita, jotka edustivat monipuolisesti majoitus-, ravitsemis- ja talousalan toimijoita ja mahdollisia restonomien työllistäjiä Etelä-Savossa. Tutkimusteemat olivat ruokapalvelujen kehitys, teknologinen kehitys, kestävä kehitys ruokapalvelualalla, restonomikoulutuksen alueellinen kehitys, tulevaisuuden oppimis- ja toimintaympäristö sekä kumppanuus ja verkostoituminen. Tutkimustuloksena syntyi monialainen tutkimus-, oppimis-, valmennus- ja ekologinen lähiruokakeskus Talli kuvattuna ekspansiivisen oppimisen toimintajärjestelmän avulla. Ravintola Talli on Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:n omistama opetusravintola, joka tuottaa ravintolapalveluita ulkopuolisille asiakasryhmille, henkilöstölle ja vieraille. Ravintola toimii restonomiopiskelijoiden oppimisympäristönä ja ammattikorkeakoulun edustusravintolana. Mentulan tutkimuksen tavoitteina on 1) tehdä vaihtoehtoisia kehityspolkuja Ravintola Tallin oppimisympäristön kehittämiseksi tulevaisuudentutkimuksen avulla 2) selvittää työelämän sidosryhmien tarpeet Etelä-Savossa ja kerätä alueellisia kehitysideoita Huomisen opetusravintola -konseptin tueksi 3) rakentaa ekspansiivinen oppimisen malli ja tuottaa vuosittaisia kehityssyklejä tutkimuksesta nousevien kehityspolkujen avulla. Tutkimuksessa oli mukana asiantuntijoita, jotka edustivat monipuolisesti majoitus-, ravitsemis- ja talousalan toimijoita ja mahdollisia restonomien työllistäjiä Etelä-Savossa. Tutkimusteemat olivat ruokapalvelujen kehitys, teknologinen kehitys, kestävä kehitys ruokapalvelualalla, restonomikoulutuksen alueellinen kehitys, tulevaisuuden oppimis- ja toimintaympäristö sekä kumppanuus ja verkostoituminen. Tutkimustuloksena syntyi monialainen tutkimus-, oppimis-, valmennus- ja ekologinen lähiruokakeskus Talli kuvattuna ekspansiivisen oppimisen toimintajärjestelmän avulla.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
69430Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma64.024