Gradian verkkokirjasto

Herkutellen Savossa : eväitä vesien varrelta
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Herkutellen Savossa : eväitä vesien varrelta
Julkaistu
  • Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopio : 2012.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 139 s. : kuv., kartt. ; 20 x 31 cm.
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Savonia-ammattikorkeakoulun jukaisusarja., ISSN 1797-3384 ; E:2/2012
Yleinen huomautus
  • Julkaistu myös verkkojulkaisuna ISBN 978-952-203-147-1 (PDF). Teksti suomeksi ja englanniksi.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Häkkinen, Sari.
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke
  • Savonia-ammattikorkeakoulun jukaisusarja., 1797-3384 ; E:2/2012.
ISBN
  • 978-952-203-151-8
*00001298nam a22002654a 4500
*00115721
*00520200525075527.0
*008121029s2012\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-203-151-8
*035  $a39968
*035  $a(PrettyLib)0000039968
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*24500$aHerkutellen Savossa :$beväitä vesien varrelta /$c[tekijät: Sari Häkkinen ... et al.] ; [kuvat: Jaakko Laukkanen ... Seppo Rissanen] ; [teksti: Sari Häkkinen, Ritva Ikonen; Sinikka Määttälä, Ulla Pekkarinen] ; [käännökset: Irene Hyrkstedt] ; [toimituskunta: Tiina Hyttinen ... et al] ; [kartta: Tapio Aalto] ; [ruokaohjeet ... Sinikka Määttälä].
*260  $aKuopio :$bSavonia-ammattikorkeakoulu,$c2012.
*300  $a139 s. :$bkuv., kartt. ;$c20 x 31 cm.
*4901 $aSavonia-ammattikorkeakoulun jukaisusarja.,$x1797-3384 ;$vE:2/2012
*500  $aJulkaistu myös verkkojulkaisuna ISBN 978-952-203-147-1 (PDF). Teksti suomeksi ja englanniksi.
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$ayhteiskunnalliset vaikuttajat$2ysa
*650 7$aSavo$2ysa
*7001 $aHäkkinen, Sari.
*830 0$aSavonia-ammattikorkeakoulun jukaisusarja.,$x1797-3384 ;$vE:2/2012.
*852  $lHERKUTELLEN
*979  $a0000039968
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

TERVETULOA SAVOLAISELLE RUOKAREISSULLE! Tämä savolaiskulttuurin keittokirja yhdistää yksiin kansiin elämämme vettä ja leipää: vesimaisemia ja ruokaherkkuja, ihmisiä ja tarinoita. Kirja kuljettaa lukijaansa Pohjois-Savon vesireiteillä Vieremältä Iisalmen, Kuopion ja Varkauden kautta aina Nilsiään saakka. Poiketaanpa välillä Pielavedellä, Leppävirralla ja melkein Kajaanissakin, Laakajärvellä. Matkan varrella jututetaan paikkakuntien ja valtakunnankin vaikuttajia. Teos näyttää kuvin, tekstein ja ruokaohjein, millaisia herkkuja vesiemme äärellä syödään ja millaisia tarinoita iltaruualla, marjametsällä, erätulilla ja kalavesillä kerrotaan. Ruokaohjeet ovat selväsanaiset, ja asiantuntijat ovat ne testanneet. Tarinat ja ruokaohjeet on kirjattu myös englanniksi. Tarjolla on kaunis kuvateos ja herkullinen keittokirja kotikäyttöön tai vaikkapa liikelahjaksi. Mitä europarlamentaarikko Riikka Manner tuumii aina Brysselistä Suomeen palatessaan? Entäpä kuinka Finnveran Tarja Tikkasen ruokamaailmaa muovasivat Luxemburgin vuodet? Kirja valottaa sitäkin, millaisena taiteilija Jorma Uotinen kokee veden ja Hjallis Harkimo Tahkon. Ponssen Juha Vidgrén tuo tuulahduksen savottameiningistä mittavine menuineen. Arkkipiispa Leo palaa Pielaveden maisemiin, ja piispa emeritus Wille Riekkisellä on tarjolla ennakkoluuloton matkailuidea. Tekijät: Sari Häkkinen, Ritva Itkonen, Jaakko Laukkanen, Oona Luostarinen, Sinikka Määttälä ja Ulla Pekkarinen Kuvat: Jaakko Laukkanen (W. Riekkisen henkilökuva Seppo Rissanen ) Tekstit: Sari Häkkinen, Ritva Itkonen, Sinikka Määttälä, Ulla Pekkarinen Ulkoasu ja taitto: Oona Luostarinen Käännökset: Irene Hyrkstedt Toimituskunta: Sari Häkkinen, Tiina Hyttinen, Ritva Itkonen, Marja-Sisko Kataikko, Jaakko Laukkanen, Oona Luostarinen, Sinikka Määttälä, Ulla Pekkarinen ja Jouni Vornanen

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
69701Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568