Gradian verkkokirjasto

Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Johansson, Elisabeth.
Yhtenäistetty nimeke
  • [Choklad]
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit
Julkaistu
  • WSOY, Helsinki : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 256 s. : kuv. ; 27 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Yli-Knuuttila, Jenna.
  • Wettainen, Stefan.
  • Blåvarg, Susanna.
ISBN
  • 978-951-0-39862-3
*00001111nam a22003374a 4500
*00116535
*00520200525075530.0
*008130918s2013\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-0-39862-3
*035  $a41357
*035  $a(PrettyLib)0000041357
*0410 $afin$hswe
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aJohansson, Elisabeth.
*24010$a[Choklad]
*24510$aSuklaata :$braakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit /$cElisabeth Johansson ; suomennos: Jenna Yli-Knuuttila ; [valokuvat: Stefan Wettainen, Susanna Blåvarg].
*260  $aHelsinki :$bWSOY,$c2013.
*300  $a256 s. :$bkuv. ;$c27 cm.
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$asuklaa$2ysa
*650 7$aleipominen$2ysa
*650 7$aleivonnaiset$2ysa
*650 7$ajälkiruoat$2ysa
*650 7$ajuomat$2ysa
*650 7$ajäätelö$2ysa
*650 7$amakeiset$2ysa
*7001 $aYli-Knuuttila, Jenna.
*7001 $aWettainen, Stefan.
*7001 $aBlåvarg, Susanna.
*852  $lJOHANSSON
*979  $a0000041357
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Täyteläinen Suklaata -reseptikirja sulattaa sydämen ja muovaa suklaan ihaniksi konvehdeiksi, kakuiksi ja jälkiruoiksi, juomiksi ja jäätelöiksi. Runsaasti raakasuklaaohjeita! Kun ihmisellä on ohje täydellisen mutakakun valmistamiseen, ei elämältä taida muuta kaivatakaan. Kannattaa kuitenkin maistaa myös lakritsi valkosuklaata tai antaa vadelma-suklaaterriinin muistuttaa, ettei mikään raaka-aine lämmitä jäädytettynä niin kuin suklaa. Suklaata sisältää satakunta reseptiä, joista suurin osa on raakasuklaallekin sopivia: silloin suklaata ei lämmitetä ja sen ravintoaineet säilyvät ennallaan. Kirjassa tarjotaan myös perusteelliset temperointi- ja muotoiluohjeet. Elisabeth Johansson on Ruotsissa hyvin tunnettu, taajaan palkittu kokki, kondiittori ja tuottelias ruokakirjailija. Hänen teoksistaan on viimeksi suomennettu raikkaan pastellinen Jäätelö (Tammi 2013).

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
72723Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma641.55.09