Gradian verkkokirjasto

Ruokakulttuuri ja paikallisuus - avaimet yhteistyöhön ja hyvinvointiin
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Ruokakulttuuri ja paikallisuus - avaimet yhteistyöhön ja hyvinvointiin
Julkaistu
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylä : 2014.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 72 s.
Yleinen huomautus
  • Tähän julkaisuun on koottu artikkeleita Pro Ruokakulttuuri -kehittämishankkeen 2010-2014 aikana tehdyistä monipuolisista toimenpiteistä ja saavutetuista tuloksista. Yhtenä keskeisenä tehtävänä hankkeessa on tuotettu Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia vuosille 2014-2020.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Pölkki, Leena.
  • Välipirtti, Minna.
  • Hakkarainen, Mari.
ISBN
  • 978-951-830-308-7
*00001693nam a22003494a 4500
*00116880
*00520200525075532.0
*008140317s2014\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-830-308-7
*035  $a42046
*035  $a(PrettyLib)0000042046
*0410 $afin
*080  $aUDK:39
*24500$aRuokakulttuuri ja paikallisuus - avaimet yhteistyöhön ja hyvinvointiin /$cLeena Pölkki, Minna Välipirtti, Mari Hakkarainen (toim.).
*260  $aJyväskylä :$bJyväskylän ammattikorkeakoulu,$c2014.
*300  $a72 s.
*500  $aTähän julkaisuun on koottu artikkeleita Pro Ruokakulttuuri -kehittämishankkeen 2010-2014 aikana tehdyistä monipuolisista toimenpiteistä ja saavutetuista tuloksista. Yhtenä keskeisenä tehtävänä hankkeessa on tuotettu Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia vuosille 2014-2020.
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aelintarvikeketjut$2ysa
*650 7$aalueellinen yhteistyö$2ysa
*650 7$akehittäminen$2ysa
*650 7$astrategia$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*653  $aKeski-Suomi
*7001 $aPölkki, Leena.
*7001 $aVälipirtti, Minna.
*7001 $aHakkarainen, Mari.
*852  $lRUOKAKULTTUURI
*979  $a0000042046
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
74162Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma39