Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Ruokakulttuuri ja paikallisuus - avaimet yhteistyöhön ja hyvinvointiin
Julkaistu Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylä : 2014.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Yleinen huomautus Tähän julkaisuun on koottu artikkeleita Pro Ruokakulttuuri -kehittämishankkeen 2010-2014 aikana tehdyistä monipuolisista toimenpiteistä ja saavutetuista tuloksista. Yhtenä keskeisenä tehtävänä hankkeessa on tuotettu Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia vuosille 2014-2020.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi Pölkki, Leena. Välipirtti, Minna. Hakkarainen, Mari.
ISBN
*00001693nam a22003494a 4500
*00116880
*00520200525075532.0
*008140317s2014\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-830-308-7
*035 $a42046
*035 $a(PrettyLib)0000042046
*0410 $afin
*080 $aUDK:39
*24500$aRuokakulttuuri ja paikallisuus - avaimet yhteistyöhön ja hyvinvointiin /$cLeena Pölkki, Minna Välipirtti, Mari Hakkarainen (toim.).
*260 $aJyväskylä :$bJyväskylän ammattikorkeakoulu,$c2014.
*300 $a72 s.
*500 $aTähän julkaisuun on koottu artikkeleita Pro Ruokakulttuuri -kehittämishankkeen 2010-2014 aikana tehdyistä monipuolisista toimenpiteistä ja saavutetuista tuloksista. Yhtenä keskeisenä tehtävänä hankkeessa on tuotettu Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia vuosille 2014-2020.
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aelintarvikeketjut$2ysa
*650 7$aalueellinen yhteistyö$2ysa
*650 7$akehittäminen$2ysa
*650 7$astrategia$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri $2ysa
*653 $aKeski-Suomi
*7001 $aPölkki, Leena.
*7001 $aVälipirtti, Minna.
*7001 $aHakkarainen, Mari.
*852 $lRUOKAKULTTUURI
*979 $a0000042046
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kuvausta ei toistaiseksi saatavana